2023 紅白 YOASOBI 嗰 part 好好 loop !

396 回覆
664 Like 65 Dislike
我想表達一啲都唔易!唔係入唔入個市場同埋錢既問題
我話唔難係因為你啲人講到成件事係單向咁 事實上就係各有所需咪傾得成囉 加上個collab本身都係一個好嘅idea 唔關錢同市場事都講得出你咪玩啦Ching
上面班連登仔平時都唔識同人合作 自己一個匿係屋企 唔好怪佢地
屌佢個頭

冇乜鏡頭咪好

https://x.com/ado1024imokenp/status/1372122072067964930?s=46&t=ergvKdifdHkorVXCD1AIJw
話畢業證書其實淨係得張咁嘅圖
但係啲架仔淨係睇個封面同襟花就起曬佢底 大癲

同埋佢正式出道前都係普通𡃁妹咁咩都放曬上網
有啲正面相俾人留咗底 一對就搵到
ikura好charm
認真唔好睇少日本市場
佢地市場大到有幾多kpop要走去出日文版既歌
講緊以前bigbang年代已經做緊
blackpink, bts都要過埋去要請newjeans有幾難
互惠互利姐
Nj 特其實團有得係國民節目曝光 甚至可以話沾光
Yoasobi就有派面

大家又睇得開心
口屌香港樂壇點點點,但其實仲接受緊o個套
日本仔唔出國 內銷力量好撚勁 特別有錢果班忠粉
只要你打得入國內條水有排搵
佢係當紅,佢係歌手
但我覺得佢唔係當紅女歌手
佢係一個當紅綜藝芸人,同時亦係歌手
有幾難請
Kpop最鐘意攻日架喇
咁岩曬佢地
米津玄師、Aimer 都係
雖然2條友初期都唔出樣
想當年少上紅白比人屌都照上
真,BTS 喺日本搵好多錢
日本嗰啲係咁pro,成場夾好晒角度位置時間
有啲演唱會直播勁到可以配合埋歌詞同舞蹈,例如影腳踢,focus伸出嚟嗰隻手指咁
睇到起雞皮
其實巨人嗰年已經上
但之後幾年好少再紅到爆炸嘅動漫OP/ED
少時
乜水,扮aiko或pixxxxxxxx?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞