2023 紅白 YOASOBI 嗰 part 好好 loop !

396 回覆
664 Like 65 Dislike
又真係得呢首歌先夠班咁做
鬼滅又咪係 只係首歌唔係舞曲咁解 你要幾多次來世
鬼滅係歐美都好紅
全世界都識
幾田單曲唔太得
真係靠yoasobi carry
而家年年都係動漫歌上大台喎大佬
正正咇精
呢個卡士真係有今生無來世
一開頭諗應該唔會有千年一遇點知最後竟然有
D伴舞3-4人一組跳一PART
用左幾十人
似伴唱就真
成首歌都唔知有無2成時間影住幾田BB
都唔好講ayase
佢想要呢啲畫面
好心就前邊比多起碼半首solo啦

利申 悲觀
好撚顛!!!!!
放喺後半唱晒成首
面出道幾年黎講已經好比面
idol好係日本上 billboard第一曲
呢首襯得起d 星
如果真係live, 個video mixing engineer同d cam man 好撚勁
一q都唔可以漏, 而且cam man 跟到走位
一路渣cam,就角道, 一路走位
紅白一定係live
LE SSERAFIM - 現今韓國當紅女團之一
NewJeans - 現今韓國當紅女團Top 1
MISAMO - Twice唔洗介紹
StrayKids - 現今韓國當紅男團 Top 3
NiziU - 現今日本當紅女團 Top 3
BEFIRST - 現今日本當紅男團之一
JO1 - 現今日本當紅男團之一
櫻坂46 - 現今日本當紅女團Top 5
SEVENTEEN - 現今韓國當紅男團Top 3
Ano - 現今日本當紅Solo女歌手之一

全部要做伴舞 好撚癲
首歌堅hit
LE SSERAFIM - 現今韓國當紅女團之一
NewJeans - 現今韓國當紅女團Top 1
MISAMO - Twice唔洗介紹
StrayKids - 現今韓國當紅男團 Top 3
NiziU - 現今日本當紅女團 Top 3
BEFIRST - 現今日本當紅男團之一
JO1 - 現今日本當紅男團之一
櫻坂46 - 現今日本當紅女團Top 5
SEVENTEEN - 現今韓國當紅男團Top 3
Ano - 現今日本當紅Solo女歌手之一
乃木坂46 - 現今日本當紅女團Top 3

全部要做伴舞 好撚癲

補番乃木坂
老實講 齊請到New jeans都難
仲要係要人除夕離開本土
仲要咁多當紅組合
仲要做伴舞 究竟點先請到佢地
Blocked by NHKany full version back up?
韓國本身不嬲都好興客串伴舞
夠唔夠x同oor紅?
原來首歌既舞團avantgardey既班底前身就係tdc,唔怪得知choreography 個style咁似tdc以前d choreography
Fyi當年psy都係一堆當紅女團伴舞

https://youtu.be/C6sBTCa_4-Y?si=GUTx8D4ylr6Cf77M
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞