2023 紅白 YOASOBI 嗰 part 好好 loop !

396 回覆
664 Like 65 Dislike
你話紅就一定係yoasobi carry起幾田嘅
但佢啲單曲都好好聽喎
講真首歌真係唔好聽
唔知點解會爆紅

一齊上台,仲要做返同樣動作

橋本明明只係24歲,嗰樣已經殘殘地 同當年差好遠...
反而Ano仲keep到,不過佢都係26歲啫。
ado個首係full version
NHK咩事
https://youtu.be/S-UjN-SWpVc?si=iapGi8CLkL1HPffd
雖然唔可以直接比,但viu嗰啲
𠵱啲鏡頭睇得舒服又夠型
Lm
屈機
不嬲都係主觀感受,有人鍾意有人唔鍾意,佢紅係因為更多既人覺得好聽
正確黎講第一首日文歌係billboard拎冠軍係坂本九既sukiyaki(上を向いて歩こう)

idol 拎個chart係billboard global chart(ex US)
坂本九嗰個先係原裝US billboard
一代團已經有開始攻日
但真係大規模就10/11年咁上下
呢啲就真係亞洲第一喇
未係,Idol放full version,一個星期就會點擊過一億啦
YOASOBI 顛峰時刻
一班idol肯放下身段一齊表演,好正
試下叫mirror伴舞,應該臨開show前集體no show
同ado首うっせぇわ一樣難聽
冇亞洲第一靚仔姜壽同世界跳舞最強Anal

日本仔請唔起?
組合個勢太強,掩蓋左佢個人
希望佢好似milet/aimer出到首歌係捉到個流量
一直都潮
舊到touch, cat’s eye, slam dunk動畫歌都係揾當紅歌手唱當時最流行既曲風
係廢萌番先用宅歌啫
昨日有Queen同yoshiki 朋友隊先睇
英國國民樂隊同日本國民樂隊

10-feet同man with a mission 都正
10-feet重要叫the birthday (幫slam dunk唱op) 個名 千葉湧介上年因為食道癌死咗
節奏感重又洗腦既旋律不嬲都係最受大眾歡迎
因為呢啲歌最可以放空個腦

其實歌呢啲野好多元既,唔鍾意唔洗勉強批評
各花入各眼姐
伴唱都唔係,ikira畫面少到似播bgm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞