瘋狂慶祝好老闆黃傑龍狂加老友洪為民4%人工仲送「樂在人生」假期!!!!!!!!!!!

287 回覆
95 Like 37 Dislike
中環出更:洪為民黃傑龍激讚寧夏紅酒
歐洲嘅葡萄酒歷史源遠流長,深受名人追捧,但近年中國葡萄酒靜靜起革命,好似寧夏紅酒已經好成熟,近年更走出世界,喺國際知名葡萄酒大賽中獲殊榮。酒香飄千里,寧夏商務廳廳長馬夫早前訪港,令菁英會候任主席洪為民(Witman)同叙福樓集團執董黃傑龍(Simon)有機會品嘗多款寧夏紅酒,感受非一般寧夏氣息。

寧夏紅酒味道芳香,黃傑龍(左)同洪為民愛不釋手。(溫國佳攝)

「加貝蘭」奪世界賽金獎
寧夏水果、菜心,每天如貫運港,但寧夏紅酒,所知嘅人不多。馬夫廳長一場來港,就帶來寧夏八個唔同品牌共九支紅酒,擺下「紅酒陣」供Witman同Simon品嘗。品酒先由「加貝蘭」開始,此酒曾奪《品醇客》世界葡萄酒大賽金獎,及最佳亞洲葡萄酒特別大獎,被評為口感「柔順、高雅」。

放大圖片
Witman細看色澤,嘗了幾啖,大讚有驚喜。Simon就被濃郁果香吸引,佢喜歡酒味淳樸,不遜法國佳釀喎。身為寧夏政協嘅Witman同寧夏青委嘅Simon都係飲得之人,但Simon外號「半杯關羽」,飲半杯紅酒就面紅。
Sleep one push
一講加人工就話市道唔好,
由SARS到2024都係咁,

明明特首話生意好阿
又話黃傑龍老闆最色玩PR嘅?? ?連洪為民大哥有冇人工加都唔敢回應
北姑殺手洪為民
扮𠹌哂好老闆
結果最應該加人工嘅洪為民大哥冇份
Wwqqwwqwwwwwwwwwwww
有黃圈黃傑龍手足認證,洪為民應該都係黃手足嚟
懷疑佢當年搞聚會既真正目的係想揭發啲港共藍絲點樣虛偽防疫
好明顯拉,冇洪為民大哥開淫K party拖哂成班權貴社會賢達落水
防疫政策魷甘快解封? 黃傑龍魷甘快可以靠牛角賺大錢?
屌你老母E家反轉豬肚吾加洪大哥人工都有,忘恩負義死垃圾仲夠膽扮好老闆
樓主JM9
條女俾洪搶左?
禾刀想有尼份榮幸牙,但洪為民大哥既食囡taste同禾有啲差距 😅😅
支持牙傑
下個月去日本一定瘋狂懲罰牛角
多謝G茲
唔幫洪為民大哥討回公道我係唔會收手,就算得我一個我都會推到1001,之後開 (2) (3) (4)......
偽君子黃傑龍縮埋一嚿唔敢回應加唔加洪為民大哥人工
Hello world
冇人關心洪為民大哥嗎

冇咪我關心囉
敘fuck樓打手死能晒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞