踢爆日本樓陷阱

72 回覆
26 Like 0 Dislike
留名待睇
而家買日本樓真係多左一班人喺度吹奏,多謝提供資訊。
見到條友講香港樓有辣招,無得升
已經知佢鳩up
火燎森由出道到依家都冇停止過係靠呃人食飯, 難為今日仲有人信佢
當年信火尿森去買日本樓,唔9按上車買香港樓,香港地唔用腦追偶像嘅人實在太多,所以呢啲雞棚搭得起
不過連樓也沒睇過就買,他還氣定神閒說︰「我會用 Google map街景地圖睇樓,最基本睇層樓係咪甩皮甩骨,然後試行去地鐵站,留意吓附近生果店,如售價好平,一百日圓店又多,就代表租金不能標太高。」買日本樓唯一的問題,是女友曾作出反對。「當初她不敢買,而家香港開始起多啲樓,樓價唔知幾時跌,女朋友擔心跌時無現金買點算?但我諗,買日本樓,收兩年租,都有八至十萬港幣回籠,就算真係有咩事,就賣咗日本層樓。」

好撚勁,google map睇樓之餘仲可以睇埋附近d生果平唔平,抵佢做業主
前日無聊先去完日本樓的展銷會

呃的傻仔買垃圾

不停話又奧運,賭場會升

叫人買貴到仆街既新盤
再唔係就叫人買40年樓以上既垃圾

不過我自己就真係會買來自住既~
樓都無得睇就買
留名
死嘈爛嘈支那人炒貴香港D樓, 自己就走去炒貴人地果D
香港人係咪低賤到咁
日本d樓仲有係隨時一個地震就total loss
日本股神B.N.F炒股發達買東京嘅商業大廈,香港少年股神叫人買日本樓

呢個就係正版股神同自稱股神嘅分別
火燎森由出道到依家都冇停止過係靠呃人食飯, 難為今日仲有人信佢

連bitcoin都撈埋

我諗緊下一次開邊瓣,越南樓?南非鑽石礦?
原來幕後係咁 最近成日Facebook 報紙吹奏
係咁荀咁抵都唔益你啦 日本人的生意(租樓)唔係咁易做

連bitcoin都撈埋

我諗緊下一次開邊瓣,越南樓?南非鑽石礦?

加拿大油砂
推一推幫火生宣傳吓

睇吓救到幾多
Lm
14年嗰時手頭有80萬唔買香港樓走去買日本樓賺租金回報,呢啲咪有見地囉
用下腦都知係咁筍既班友就唔洗吹奏自己密密做發左達啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞