[棒球撚]日本職棒討論(28) A.R.E GOES ON

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我唔覺文春新潮周5會驚左大谷唔敢指名道姓,所以好怪...
中日fc係咪升lv左做中日文員部
https://x.com/gnomotoke/status/1768931030348755203?s=20
文員部都贏咗關西貓喎
直頭日本一啦
真折墮。
冇田口做closer, I am die thank you forever
最近唔開vpn都可以喺nico睇到波
都市傳說正式完結
ESPN 有晒成個story好詳細
個賭網收到來自大谷account既錢
而家個問題就係大谷知唔知情,一平一開始話大谷知同係大谷幫佢還錢,之後又改口供話大谷唔知,全部都係佢自己做
現在都係睇下係穿櫃桶底or 大谷幫佢還

單嘢美國傳媒應該喺佢哋去韓國前已經做晒訪問
咁佢哋都幾好戲
同埋可能專登搵大谷老婆出場等你哋睇唔出蛛絲馬跡
https://x.com/sekai_yakyu_828/status/1770605908877566134?s=46&t=vA_PCh0UjnCuaOiLqEfeDQ

佢好似係自爆然後引起道奇啲人覺得有古怪
不過呢個新聞巧合引致埼玉県5弱
佢應該知啲報道幾時會出街所以自己講左先
賭既話記得有報過巨人有球員賭高校野球同MLB賭到好大
偷野既話有報過又係巨人有2軍球員偷1軍隊友D 手套去2手網放俾巨人即時解約
穿櫃桶底一平就隨時座監,大谷主動幫佢還就大谷自己都會出事
而家真係唔知佢地點拆
如果借錢俾佢還賭債係事實
又應驗左D長輩話千萬唔好借錢俾賭到周身債既親戚朋友
廢人係紳士球隊嘛不意外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞