有圖 港女巨伏 【慎入】

276 回覆
1134 Like 55 Dislike
嘩,屌你真係戇鳩到底點解你可以咁蠢㗎?
佢哋開頭分咗手 跟住之後條女要一齊返吖嘛,咁咪一齊返囉
然之後佢哋一齊返之後條女喺camp識咗Alfred,跟住又再分手
點解你可以咁都唔明?其實你係咪應該反省自己
或者死去問你嗰個friend呀
嗱 我咁講啦 我知既呢啲肯定係事實

Chaser Lok 派完帽 後 豬閪搵翻佢 兩人和好如初

之後先到 真。分手
係呀 然之後佢哋佢哋真。分手嘅原因就係條女識咗Alfred派返轉頭,咪就係咁囉? ?
你地啲蛋蛋後真係好頭痛, 係o camp 果陣暫時分手有咩問題? 如同chaser 派帽果陣都係稱自己分左手
所以我呢個局外人睇既 咪就係
Chaser Lok 比 豬閪 報復姐 講到有咩問題咁

男既都唔係咩好人
乜嘢暫時分手呀 O camp嗰陣佢哋一齊返㗎啦
點解你啱啱好似明,轉頭又唔明?
我都冇話有問題,我只係指正返你呢個蠢撚到戇鳩嘅撚屌佢哋最後真正分手嘅原因係因為條女
而你就喺度唔知喺到做乜鳩牛皮燈籠
坦白講 我同chaser lok 都見過幾次 吹過一排水

我估你連佢插過果條女叫咩名 IG係咩 都唔知

我比個提示你 , 條女同左chaser Lok 中學同學一齊
都唔明你係到幫chaser Lok 賣慘做乜勁

飲酒攬女果陣佢都唔知幾盡興
屌,都話我識佢哋係friend咯 同你講嘢好辛苦我唔明點解你講極都唔明
屌你老母臭閪我冇幫佢賣慘啊! ! !我只係指正緊你個柒頭嘅先後次序呀! ! ! !
我唔知o camp係幾時啦 我諗係8月尾?
但以我所知 chaser Lok 係9月頭先派帽
所以講得多粗口 不如講多啲野出黎 派花生
斷估你唔會講 去o camp 未分手
9月頭先分手 之後豬閪搵佢 佢又Ok
人唔笑狗都吠
呢個好正喔
嗱,咁你就錯啦 Ocamp佢識Alfred 嘅時候
上人哋屋企扑嘢係後來嘅事 我一早叫你追上面個Post你又唔追
又要食花生又要懶仲要蠢,好難幫你
Siu4
係你講野一嚿嚿姐 講啲唔講啲 幫chaser lok 隱瞞啲乜姐 我就睇到你話 o camp 識新仔 就扑野 你冇講之後定之前

另外話唔定豬閪知左chaser 派帽 都想派翻一次比 chaser 呢
知道啲咩 咪講出黎 chaser 定豬閪會搵你咩
最憎人開花生 淨係比上面果粒
又唔比下面果粒
我冇幫佢隱瞞喎,我有講過你話條仔派帽錯咩?
我一直以嚟講緊嘅意思都係講緊你個次序唔啱
佢哋最後分手嘅原因係條女派帽,咁咪即係之後囉 點解你咁都唔明㗎?
一早講咗條女都話派過四五頂 不過條仔有啲嗰陣唔知
我同你講佢哋最終真正分手嘅原因係咩,你一直都唔明 黐孖筋
都叫你去睇㗎啦 又唔撚睇
冇其他嘢講㗎啦 你咪繼續好憎好憎
開頭就話係人哋朋友講你聽 轉頭又話到自己識條仔
咁想食花生,唔見你問你好朋友?
是但你啦 你好多男方既野都冇講 亦我講你冇confirm

結果 :兩邊都係抵死果堆黎
傻既都睇到你一句都冇講過chaser 有咩爆

你唔係以為 你隱瞞到啲咩呀嘛
我從來都冇話過任何一邊唔抵死
家陣係我分享嘢俾你聽 你唔知喺度嘈乜鳩
唔知咪無嘢爆,好難明?
你唔係以為我隱瞞緊啲咩呀嘛我知條女唔知條仔呀
咁你知咪你爆囉 大家都係食花生,有咩問題啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞