有圖 港女巨伏 【慎入】

276 回覆
1134 Like 55 Dislike
唔止個樣村姑連個名都…阿玉
我覺得2個好襯啊 豬閪 襯 鳩痕男
我兩面都係知呢個人 ,而我聽佢地啲好朋友講呢單野

Chaser Lok 屌完第二條女比人發現左 係事實
豬閪再派翻帽都係事實

你Cap佢兩個Ig profile做乜鳩
你話事實無證據唔緊要,一係就講完整啲
家陣我係佢好朋友添啊

你自己上面話係因為自殺逼宮先至分手,但人哋分手個契機係因為伍佩鈺同Alfred扑埋嘢
之前佢畀人Post過幾次 爬下文啦屌
嗱,呢個cm開始慢慢追啦

呢件校花會唔會太撚正
https://lih.kg/btaabqV
#40 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你識唔識佢哋㗎,你淨係識佢哋嘅好朋友有撚用咩
我識佢哋㗎
你係邊面既好朋友先 我就兩面都唔識

你估你係近男方果面多 未見過你講多小小chaser lok 派帽事件

咁2個都係仲一齊緊 都互相派帽 有咩問題?
講到好似其中一面衰咁
我地排一排個先後次序先

我都想知 邊個派帽先

因為我聽個版本就係 chaser Lok 8月幾9月
扑左第二條女 ,9月幾10幾 豬閪發現 又IG 隔空對罵
扮大肚叫chaser Lok 同翻佢一齊 ,之後一齊翻之後再帽翻chaser Lok
質量太大導致光線扭曲
我淨係花生架姐 我見大家討論緊呢單野
補充下一啲冇人提既事
嗱,咁你兩面都唔識就算罷啦聽人講仲衰 第N手資料
我咪話囉 正式分手個契機就係佢派帽,
你話人地自殺逼宮 咁個次序咪就係錯咗囉
“唔係Chaser Lok 食左第二條女 之後豬閪又話跳樓自殺逼宮 頂唔住先散咩”
咁唔係呀嘛,係因為佢派帽先散吖嘛
至於你無啦啦擺佢地個profile就真係唔知做乜鳩
出街昅女仲靚過ig啦
咁係咪chaser lok 食左第二條女 豬閪再帽翻佢

定係你上面講既佢 係指 chaser lok 派帽?

我由始至終都係講緊chaser lok派帽 豬閪話自殺

雖然唔知邊個甩邊個
就係唔清楚 先想播下種 了解多啲 互相派帽 事件

兩面都係 可憐之人必有可恨之處
條女起碼派咗4頂帽
算吧啦同你溝通都冇意思 你又唔識佢哋講到一嚿嚿
我一直以嚟同你講緊嘅係話 佢哋最終分手嘅原因係因為條女O camp同Alfred扑嘢
我唔係話條仔冇 而係話你個次序唔啱啊,你咁撚蠢都有嘅
咁咪岩 大家都派帽 有分邊個衰架咩?

睇你都係親chaser Lok 果面 對男方既隻字不提
屌你真係on9㗎喎
又係你自己一開頭問 乜唔係佢自殺逼供所以分手?
咁我咪同你講佢哋分手係因為乜 你個次序錯咗囉
又係你自己喺度話 唔知邊個飛邊個,都話條女派帽咯! !
講極你都唔明仲要死唔斷氣 你快撚啲死
咁你知咁多 你又知唔知 當初chaser lok 比豬閪周到之後
豬閪話自殺 逼chaser lok 分手 , 而chaser lok 又真係分左 同翻豬閪一齊? 比豬閪玩翻轉頭 賣慘都唔知做乜頸
我點會唔知呀
我係話緊你個次序有問題啊! ! ! !
你仲喺度同我講呢啲做乜啊
佢哋分完手之後一齊返,咁真正最終分手嘅原因係條女帽吖嘛
你到底有啲乜嘢唔明呀! ! !
咁點解 chaser lok 為左同豬閪係翻一齊 即刻同佢扑緊果啲女 斬欖既? 呢啲完全唔講 好難相信你識佢地
?洗乜你信先家陣
條仔點解斬纜關件事咩事
我話條女派帽 唔代表我要講條仔點解斬纜喎
分完手 之後一齊翻
係條仔派帽係 分左手未? 而條女 派帽 又係分左手未?
大家分左手 同人扑野 就唔係叫派帽啦

都唔知你隱瞞緊啲咩 , 有花生就拎出黎啦
淨係講人有問題 你改正翻我唔得既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞