有圖 港女巨伏 【慎入】

276 回覆
1134 Like 55 Dislike
分分鐘 你係chaser Lok 本人
對chaser lok既事隻字不提
淨係講自己呢件事幾慘幾慘
呢啲post 真係唔推唔得, 班女好古惑
咁咪係囉, 你又淨係知條女啲野
點解你個版本 就係答案? 你講順序 你又比到我?
你否定我 我以為你知哂兩面啲野渣

原來知得仲小過我
我冇話佢好慘喎點解你覺得我話佢好慘?
我同你講咗起碼好幾次我只係指正你 佢哋最終最後一次分手嘅原因係乜
點解你到呢一刻都唔明 你喺庇護工場返工?
睇嚟做IT狗真係會令人傻傻地
我一早就已經同你講咗我識佢地,佢哋分手有同我講 咁我咪知道成件事嘅發展係點囉,咁咪否定你囉
唔知你那來自信講 順序有錯

唔通豬閪貪chaser 條撚 夠特別咩

佢o camp 識到條新仔 10月 又同翻chaser 講復合

之後咩校草果期先散 ,明顯比豬閪玩都唔知

旁觀者清當局者迷
仲有識佢哋唔代表會知道晒佢哋所有嘢下話
你講嘅我都知道啊,但更多嘅就唔知
我明明係同你補充緊 你就屈我隱瞞
有啲我都係睇上面嗰個Post先知,包括Jason仲有其他仔
我一早send咗俾你睇㗎啦 你又唔睇
仲要屈我係條仔黐線㗎 上面你先至屈完人哋係條仔家陣又屈埋我
蛋蛋後果然大多數雙非搶閘落黎

唔怪之得咁多專才 不如你地用小啲大陸果套

你斬完人一刀,人地斬翻你一刀
最後你賣慘 話係人地有問題 斬你
我都同你補充緊你唔知既野姐係你既係補充 我既係廢Up
唔係講笑,條女真係同過佢啲friend講話掛住Chaser條撚
佢話Alfred乜都好但碌鳩唔夠勁我睇過cap圖
而家又同你分享花生啦,係咪又諗住屈我係佢?
反正我知chaser lok 同豬閪 有睇呢個post. 什至有出聲,就係咁簡單
老實講句我真係唔覺得有咩慘
Cathy份人控制慾太強太黐線,勁多身邊人都唔鍾意佢如果唔係上面點會咁多人爆佢啲嘢?中學之外大學都咁多人唔鍾意佢,咁咪因為佢有問題囉
分手仲好
呢下笑左。
我比90分你,如果有埋圖 就更好
你又知?你又唔識佢哋
你話你識佢啲friend咋嘛吖唔係 頭先又話識條仔有傾過偈

不過講真有睇過就唔出奇,有無出過聲就除非你認得出
我都想keep住張圖 堅係好撚經典
希望Alfred見到同Cathy姐對質下
只要chaser J圖 或 豬閪求撚對話圖
想欣賞下 條撚有幾正 ,
又或者要求豬閪上線解畫
條女以前拍嘅片對話圖就無了
ig真係害人不淺
終於有人講謝_洛隻狗公 推
有咁耐風流就有咁耐折墮
唔知Alfred頂綠帽子會唔會咁輕易就除到呢
條女10月已經同Alfred一齊咗㗎啦喎
唔通…
都係要你岀手上次都同你傾得好爽
講真,呢張相真係完全暴露晒佢同佢IG完全係兩個人
如果咁都唔分手真係屌你老母男人之恥
死賤種狗無撚用既廢材

定係到時啊玉又話自己有咗啊
又可以乘機派大奶奶福利比一眾毒撚鳩衝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞