大幅度縮皮!2024年恆生MMpower新條款已經出左!

855 回覆
25 Like 463 Dislike
印象中計不過唔知會唔會改
Vs真係睇心情出卡

其他銀行係夠錢TU正常就批,得大貓咁大官威
如果你響實體店拍手機,就係計外幣
感謝謝你!!!
有red card 之前再申請miles 果張都唔批
1個人 都係食細店拉面 多數cash
定係直接係機場用張卡唱夠yen? 會唔會蝕左
extend 2個月但靜雞雞改條款咁撚肉酸,恒生你搞少件事俾人屌完一次咪算
佢一心賺你錢,點會理肉唔肉酸
呢2個月啲fun dollars 已經少左啦 碌左幾千蚊得幾十fun dollars on9
1% 我用Mox 唔好,入75000冇上限2%
Me2
以後用返DBS張eminent 食飯5%
eminent出年要一單至少300先有5%
夾硬簽多2000 去簽夠5000都係回得兩百幾三百
你諗你
連埋vs 3.6% 一齊用
就咁睇落earn more 好似都唔錯 有2% 叫做頂住檔先
超碼唔使擺75000係Mox 為左2% 砸住哂啲錢
好多地方唔收union pay
我岩岩又發現 mpower9 特選英文版 1-2 月係無 5000 蚊個條件
以英文版為準
最後結論:中特選1-2月係放心碌
我啱啱都再問咗CS 佢同我講一二月條款全部一樣 咁我估計係佢哋平時copy and paste整錯咗搭單想問係咪Uber Mm Power 係唔計網上/Apple pay?
請問Signature 係咪無論咩實體零售店餐飲都有3.6%回贈?
要中最紅先有
點解唔用呢啲?
Cash advance using mm power? 傻的嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞