大幅度縮皮!2024年恆生MMpower新條款已經出左!

855 回覆
25 Like 463 Dislike
張卡依半年收哂皮應該有有機會既
最多咪加低消 同減cap
HSBC red+vs食飯比較穩
Red用埋上網落快餐店
同埋HSBC額外既promotion好多,又專有簽賬又冬日又印花卡,差唔多季季都有一堆,用晒呢兩張易食晒d優惠
Mm power 下年最煩係呢樣
外國credit card 就係賺罰息
香港credit card 唔少人做晒autopay,蝕本生意嚟
佢寫算年免年費, 我聽日打去問下
選都唔撚洗選
我冇心機 check 大貓出乜優優
所以我鐘意用果啲 全年同一優先措施嘅卡
關咩事 佢係銅鑼灣攞晒大型booth 落力宣傳標榜5% 又送現金券先吸咁多人啫, 啲阿叔阿嬸關鬼連登事
真係要下下計得好清楚, 有時二條友食飯未必夠$300, 可能放番75000 落MOX
>300 DBS 5%, <300 MOX 2%
乜鳩都do apply pay
有啲人話即時生效? 定last 係31 號, 今日先簽咗成$3000
即回, 邊有伏, 係驚之前無喇喇CUT account, 又login 唔到啫
MMPOWER 變咗 NMPOWER,No More POWER
傻鳩恒生
同佢個仔含指一樣on99
咪話咗1月先生效
呢個月既額外回贈要1月20/21先會出
都係個句 無人用就會搵啲嘢吸引返人用

咁大間銀行 佢自己有市場分析架啦

咁咪唔好用行山既卡囉

係你地死纏爛打想有5%回贈
HSBC最紅轉哂賞世界先發現全部卡都cut咗餐飲
打咗去cs問
佢哋就話自己都唔知咁改
佢真係改嘅都會係改個日先會announce點改
同埋就算放咗風俾3rd party
到改個陣都有機會會再微調
變到得番1%洗鬼用佢,red都有,仲要唔洗簽夠5000
希望佢fine tune下1%個位
一係cut撚埋佢, 一係加返d %
1%屌你老母
hold夠13個月先啦
咁唔駛喇,citi rewards apple pay都有2%
想知DBS餐飲有咩回贈?
用開Citibank cash back 2%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞