黃CF俾人抽到乾塘啦

324 回覆
150 Like 14 Dislike
363尺全爆搵黃師x
你冇60萬都幾難收尾
我390尺都係2房,25萬
出去搵design house打過價, 的確收我呢個價

問題係黃師傅D style同design house真係完全唔係同一個level
黃師傅邊有設計架 咪玩啦
將軍澳個盤 佢都係尻流流
佢有條片個巴士門心諗做乜9

裝修佬無個好人

成班無人性
好鍾意做櫃 個櫃咁哪多燈 想點
臭蟲論,
小心俾人話係黃師傅打手呀
IKEA啲嘢唔濕係ok,一濕就奶晒嘢。
之前有個廁所鏡櫃漲到仆街
好似早幾年billy書架加厚左,我舊時用薄嗰隻都會彎,新版唔清楚,同埋自己組裝會好過搵佢哋裝,例如背板佢地求其打十口八口釘就算,淨低一大埋釘。如果自己打足啲,可能都會穩陣啲。
而家識搵梗係搵黃師傅,包做到你靚靚仔仔
難得有個咁好機會
唔抽水對唔住行家
下下造櫃真係貴到ON9
D料咪又係大陸木
如果佢肯全爆再做就又唔同講法
Del 左片?
有冇裝修師傅介紹?
最近要裝修,有冇師傅推介?
有冇裝修師傅介紹?
你都知香港地方細,唔係公屋咁平,死三百呎都要6,7m,好多人因為地方細又想要放好多野,要慳位所以用PD 巴士門,尤其而家個d PD 門已經做得比以前美觀,所以好多冇咁多Budget 既家庭都會揀呢種門

不過有一部份人,覺得呢種門好cheap,通常公屋或工人廁先會做呢d 門,我屋企之前裝修,都有考慮過呢隻門,但老婆好抗拒,結果做返正常既門算,但改一下d 設計,同裝強化玻璃靚d 咁
巴士門方便喎,係大部份人成幻想自己屋部係示範單位,
樣樣野都要整靚啲,成日覺得間屋日日都有人會上嚟睇,
多唔多人上嚟只係關你間屋大定細,
間屋夠大,普通裝修都大把朋友上嚟玩
巴士門真係好cheap
你老婆係岩既
間屋整得靚唔靚,自己住得開心就得,有人中意用PD 門,但發展商或設計師好少用,因為Cheap、呢個係客觀事實黎

唔係街邊個d 裝修室內設計師,係則樓個d 設計師,講緊專業又有牌個d

情況好似天然鑽同人工鑽一樣,平咁多又差唔多,自己買粒勁大既人工鑽,自己自high 死,但事實上大家會覺得cheap
我覺得唔可以拎lab石黎比
天然同lab你係肉眼都分唔到
但你pd門就一望就望到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞