黃CF俾人抽到乾塘啦

324 回覆
150 Like 14 Dislike
係囉
整個殼就係想遮喉
但係條喉又係個殼到隊返出黎
其實個昌哥都係on9仔 之前係fb 狂r 撈
真正有料果個係陳師傅https://youtu.be/654EnDqoRKg?si=o3ASWeIZILYtI-zg
澳門fans間屋搞成點,想睇下後續
搶錢咁搶
係 但陳師傅好似唔接裝修
同埋佢比較多係技術分享
嗰個阿 Lo 之前有間全屋地台都俾人笑咗好耐,
住家choice 就唔多片 ~ 但啲野都靚,啲片有剪接比較認真。
仲有個梁師傅就分分鐘仲貴過黃CF

陳師傅就真堅係有料裝修佬
裝修佬over budget好似係定律咁
如果真係裝修,係咪明明自己有40萬,照講30萬會好啲
裝修根本係冇得返轉頭,除非你好撚有錢,
俾咗訂,小極都幾萬至10萬,唔通唔做埋佢咩
所以啲裝修佬先可以咁惡,東張西望都報唔小,
報警都冇用,佢公司清盤就搞掂,然後再開過間
仲要好多判頭都係冇公司
昌師父知自己定位 係居屋/公屋客多 唔會搞咁多fancy 野
好似間唔中都有整私樓
所以如果買二手樓嘅,真係會揀啲自住裝修好嘅,煩少好多嘢。 一覺得裝修嗰陣有嘢kick住嘅,最後收貨都唔會開心得去邊

揀人哋放租嘅盤嘅就更加要小心,好多都係遮醜用,要住落年幾兩年啲問題先會浮現,到時仲kick。
個阿昌愈黎愈煩 成日覺得自己懶搞笑咁
都唔係啲咩野好人
佢之前都有主動申請爛尾既偉論 ~
https://www.youtube.com/watch?v=Tj2rmq-HOyU
新樓最好
你望落裝修好,點知人地係咪化妝
用一兩年就出晒事
開始攻擊阿昌喇
hello, 昌哥
你睇清楚入面啲片講咩先啦Wrong師傅
咁樣反擊好低級阿
同埋你講返你單30萬一人單位先啦
我地拭目以待左好耐啦
食住花生拆得好差,專心少少
有呀,Panasonic有做廚櫃。
裝修狗定律
1. 超支
2. 遲交貨
3. 做錯就賴客
大陸同台灣唔止,由毛坯裝喉間墻開始做
hello, 昌哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞