覺唔覺Beauty blogger 個Jade Lam同汪呀姐都幾似樣

319 回覆
604 Like 73 Dislike
公道d 阿姐後生靚好多
連登仔真係富有
jade都話係小康之家
以為佢就三十..
講真 brandy west頂多咪跟潮流
overzied band tee或者潮牌姐,又唔會去到柒果種程度呀嘛
講真 brandy west頂多咪跟潮流
overzied band tee或者潮牌姐,又唔會去到柒果種程度呀嘛

佢襯得肉酸呀嘛
佢同條仔各有各玩
條仔痴上位 條女靠屋企
連登仔真係富有
jade都話係小康之家

去得果d乜9籌款節目做嘉賓點會小康
我係佢鄰居 之前細個咁岩同佢一齊學游水
佢同佢老母都成日踢鳩人唔講對唔住
每次撞到佢就係諗到比佢踢個畫面
好深刻印象
原來萬寧貓個主角係佢

佢個陣未割雙眼皮嘛
原來萬寧貓個主角係佢

佢個陣未割雙眼皮嘛

細個順眼好多,搞到自己咁老唔知做乜
Jade屋企係好撚有錢
佢屋企好似做關於紙既生意
屌你96個樣搞到似86咁
原來萬寧貓個主角係佢

15歲個時已經老到25歲咁樣樣
D牙黃到
佢條仔係咪叫PG ONE
同佢係中同 成日咋病唔翻學唔交功課
長期帶住個口罩唔知想扮病定扮明星
其實睇佢地d friend,就知佢咩質素
個個都潮童look,日日打機打到四五點
樓上好多人吹水

Jade係屋企有錢 點至小康之家
佢老豆做生意 屋企兩個工人
之前萬寧廣告佢本身係做隻貓 唔出樣
但佢媽出面先調左佢做主角

brandy係柒 又肥又矮又A字膊
佢本身屋企都係有錢

條仔屋企差條女幾個grade過
如果條女屋企有錢咁條仔屋企就係小康

個人覺得計柒條女柒過條仔
overall問題唔大 最大問題就係佢明明20, 21但睇落似30果下on9
樓上好多人吹水

佢本身屋企都係有錢

overall問題唔大 最大問題就係佢明明20, 21但睇落似30果下on9

柒呢樣野佢兩個真係不相伯仲
brandy 柒在以為自己好撚型
男既都有整容 應該話係已經整左容
利申 佢未同j一齊已經同佢係同一間salon搵同一個師傅剪頭髮
樓上好多人吹水

佢本身屋企都係有錢

柒呢樣野佢兩個真係不相伯仲
brandy 柒在以為自己好撚型
男既都有整容 應該話係已經整左容
利申 佢未同j一齊已經同佢係同一間salon搵同一個師傅剪頭髮

下....咁都叫整左嫁啦?
賣泳衣 上身圖
原來萬寧貓個主角係佢

15歲個時已經老到25歲咁樣樣
D牙黃到

貓也不屌
賣泳衣 上身圖

佢係咪有左三個月
Brandy個自家brand係咪已經摺柒左?
如果brandy本身屋企有錢點解要痴條女架車
我印象中佢地之前啲片唔係jade架benz嚟,不過睇唔到係乜車,不過好似係柒柒地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞