覺唔覺Beauty blogger 個Jade Lam同汪呀姐都幾似樣

319 回覆
604 Like 73 Dislike
brandy west 買左見廿幾萬港紙嘅褸。。

咁誇

好撚奢侈 (冇酸)

我特登去左搵黎睇
搵嗰時見到jade post6個人張相
Brandy 個紅色袋真係好蝗
好似jade都有揹過
真係柒味+1000

好撚奢侈 (冇酸)

我特登去左搵黎睇
好似jade都有揹過
真係柒味+1000

果個紅袋LV Supreme 幾皮野一個 好多明星揹
Lm

好撚奢侈 (冇酸)

我特登去左搵黎睇
好似jade都有揹過
真係柒味+1000

果個紅袋LV Supreme 幾皮野一個 好多明星揹

多明星揹係因為名牌啫
我覺得好似大陸佬袋 仲要紅噹噹
可能係我唔識欣賞
名牌唔代表一定靚囉
Brandy 買左300萬yen 既外套
Brandy 買左300萬yen 既外套

Carry到先得架,咪又係有浸柒味
Jade 俾人中出搞撚大個肚 b同佢求婚

你點知佢有左?

我都諗係咪有咗
林夏薇好正
今日見到jade個肚,六個月咁大
原來奉子成婚

今年先22歲
唔撚係呀
邊個係老豆都唔知
佢係22,個樣32咁解啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞