Bitcoin/Crypto 集中討論區 (497) Altcoin 群魔亂舞

932 回覆
2 Like 1 Dislike
真係雞犬升天,連sols都升到傻
https://twitter.com/MetaMask/status/1735318141285085513/photo/1

Metamask twitter

Update: The recent hack affects all users, not just @Ledger users.

We’ve deployed a fix for MetaMask Portfolio. Users on the latest version v2.121.0 will be able to transact again & will be updated automatically. If you’re not on this version, please refresh your site data.
QI有冇咁難企稱3
大陸仔玩緊既銘文 係乜黎
睇極都唔明
摺柒咗佢啦依間垃柒圾

ORDI 龍軍集合
唔駛諗咁多,炒就得了
sats全倉
有啲係年中mint 落
無sats 得Ordi rats
依壇唔知可以炒到幾時 但一定會歸零
啲礦工因為銘文呢壇野賺得咁爽,話就話有btc核心成員會「修補」呢個漏洞,宜家連弊安都玩埋一份好難收皮,應該有一排玩
應該fix咗…
但建議入任何dapp前上網睇update 先。

Ledger 無Del前員工access,前員工俾人phishing…
牛市就係要搵話題炒 上轉牛DEFI 今轉牛就係inscription
以為自己17,18年玩btc 行得好前

經過今次打銘文呢單野 我覺得自己好似一個廢柴 廢佬

睇住人地賺錢 自己揸住一埋廢佬幣

btc, dot , icp
on9
btc都升成倍
開爆槓桿
我當年3,4千入金
跟住啲中國佬炒就實冇死 留意多啲新嘅銘文已經執唔少 Asct bnbs cz sols呢啲mint完數緊錢了
咩黎跟唔上
仲有咩可以mint
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞