Bitcoin/Crypto 集中討論區 (497) Altcoin 群魔亂舞

932 回覆
2 Like 1 Dislike
真呀… 之前呢度啲巴打好熱情教勁多嘢

留比個孫
幣安啱啱上嗰隻ACE點睇
有冇人bridge左manta
我見layerbank已經有stone+eth
見佢有daily points 係咪就咁做流動性就可以?
Me… 就咁bridge 0.25eth或等值USDC入manta network就得…

啲altcoin流血不止咁
有消息?
見到layerbank個名就嬲,3家性奴+出爾反爾

一開波叫syncbank,一睇個名就知,係想借zksync熱潮來搵食,果陣仲因為aidoge而興左排memecoin,佢出左隻$bankerpepe
叫人幫佢宣傳syncbank個項目,就會空投$bankerpepe
好啦,搞左一大輪,syncbank本身隻幣就ido,點知成效奇差,決定放棄
跟手搵zksync官方科水又俾人拒絕左
咁就敗走左zksync

再之後就突然改名叫lineabank,又係一睇個名就知,想借linea熱潮來搵食
又俾佢搞得起,tvl仲變左linea名列前矛。
搞搞下睇到多鏈好玩,又改名做layerbank。
然後就取消左$bankerpepe,但為左安撫早期支持者,承諾會100:1咁空投返$LAB隻幣
而結果就係,冇左件事,唔俾人提,係個dc一問,就踼出group
又係改個名搵錢仲要咁多前科

有冇人買左
升到痴撚左線
一般用家本身都唔洗太大流動性
一個5M liquidity既pool 你trade 500K 可能會食晒d price impact
要去番L1先得
但普通人trade幾百幾千U其實無咩影響
利申 arbitrum用家
理據呢
未上所都咁升得
wld 呢一波睇幾多
幣安係咪只要有BNB響入面,手續費就會自動用BNB扣?
買得唔夠多,財自唔到
係咪睇跌幾多
回調姐馬上見到由治及興嘅好處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞