[歐聯十六郎之杜狗快撚啲死]拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾伍

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
傾d附加條款
呢度都歡迎靴爾堡回家 係拜高層冇咩興趣
條龍骨賣埋俾佢都仲得 堡傾 迪亞 摩佬干地都讚好
巴黎個個應該仲傾緊

防中pal應該冇咩機了睇高層應該準備夏天買蘇維文迪
Pal扮買
Radu扮買
Dier扮買
黑梅扮買
2月1鬧鐘一響 一切都係Freund既inception
加多個danso
想要堡
迪亞太勁我哋負擔唔起
Freund 吹大左比返鈔董我地啦
牙堡比哥師練過打右翼衛 十分啱用
叫得refund都唔荒咩好人。
皇蘇嗰個多人爭 而且似甘多過真防中
係買多咗幼幼 但買即戰力暫時一般
佢薩爾斯堡過嚟就預咗佢叻在挖潛力幻幻
少有名氣/大牌嗰啲我唔expect依家嘅佢handle到
https://x.com/billie_t/status/1745018687285821809?s=46

為咗嗌交搬死人出嚟
twitter波區真係
拜究竟買唔買柏連拿?唔想要Dier 啊,好心俾返保定踢住先啦
Dier實力垃圾但無奈佢成個package好fit高層d on9想法主要敗狗後防3個都後生有潛力,右閘本身馬沙係主力,拉馬、甘又踢到

冬窗買勁人本身又貴左,而且考慮到出場時間真係有料嘅人地都唔會黎

Dier一黎係牙傾個fd,二黎人工轉會費平,三黎冇人爭唔駛諗,四黎肯坐後備做第3、4選擇,五黎防中、中堅、右閘好似都識踢,一下補齊咁多個位

Pal可惜啦,比高層發現隊入面都有個Pal有潛力仲唔駛錢,加上如果買到右閘拉馬可以focus返係中場,應該真係錯過左就錯過左
靠個19歲 得幾場一隊比賽經驗嘅做主力爭歐聯
真係死得
真 pal 係需要嘅 我地有邊個中場做到pal 嘅防守 冇咩防守嘅中場中就一堆

夏天65 pal 差啲買到 冬天60 左右都合理啦
Pal + 200%都唔係真pal果隻硬橋硬馬掃波
假pal睇背脊我以為細梅黎
又係長袖打底 4X號 上腳啲姿勢都似
縮數就縮數啦
等睇之後歐聯比對面啲正統防中掃到仆街
唔買個幼幼都慳咗30m啦 拎多30m買pal效果一定好過簽堆diet muikele翻嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞