[歐聯十六郎之杜狗快撚啲死]拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾伍

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
祝你全家幸福
Karen and her friends:我哋都等緊拜仁announce佢回歸然後去安聯"做嘢"
拜狗報左價熱那亞中堅,兩份人地都接受左
Hater又舉啞鈴
買唔到中堅不如.
世一中堅dier 都唔要 要個羅馬利亞仔
傾老友都唔要 唔明諗咩
Former Liverpool footballer Sadio Mane has been criticised on social media after reports that he wed his 18-year-old girlfriend, Aisha Tamba, over the weekend. To add insult to injury, the soccer star allegedly pursued the young woman at just 16 years old.

Sadio and Aisha wed in his home country of Senegal. The star – who is 31 – plays alongside Cristiano Ronaldo at the Saudi Arabian club Al-Nassr.

好彩賣走隻黑鳩戀童癖
bid得3100萬應該唔係純後備料
Sub Delete
呢條友真係近年最垃圾
可能有機會試3後
Spence 英冠神閘
人地去熱狗唔要你死拜狗
https://x.com/fabrizioromano/status/1744991800857673890?s=46&t=LB_bbO6fH7oSyHPtKV3FUA
其實唔難揀嘅,呢個年紀踢2-3年英超主力有料到,下份合約人工會更好,到時去返曼城利記呢d 再諗冠軍未遲

巴黎個個右閘,好似係萬金油黎,個種會適合後防目前嘅需求少少

Dier就拜狗其實長期後防都有件奇撚怪怪嘅傻鳩,當年哥師係俄超借個件唔知乜春,近嘅沙亞大哥、舊年嘅盲俠,當係傾d附加條款算
後生仔
拜又比唔到穩定上陣時間人 唔怪得佢

大牙就年半約是但啦
Roca都睇啦兩三年
roca我唯一慶幸係當初鈔董冇聽費蛇講咁on9 40m買做水魚
你地仲有迪亞 熱狗願意割愛
本身預買中堅右閘防中 睇怕冬窗完都係得Dier
好撚黑心
迪亞全部都打過 有晒經驗 再唔係加埋靴爾堡愛回家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞