[歐聯十六郎之杜狗快撚啲死]拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾伍

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
班高層不嬲垃圾
打嘴砲就叻

希望今季一冠都無杜狗快啲躝
如果班廢老夠薑賣埋delete
我下半季直接場場捧對家
做乜傳甘去鏝
好波
傳呢個傳嗰個
隊波準備解散
佢真係想去獌既咁好行唔送
金字邊喎
原來係你
咁祝佢袋多幾個冠軍了
傳 有幾多係真
仲話20m 真心呆撚咗
睇人話其實依家捉左內鬼,冇人爆料所以報紙佬只能夠亂吹,新官上任應該點都會做下野

好快大家就睇到新體育總監上任,拜狗由治及興嘅好處
邊個係內鬼
有兩個講法
舊講法係拿蛇條女,但拿蛇比拜狗請左好似就已經調左職做其他新聞

另一個講法係早半年新聞講,係簡尼個秘書定唔知助手,類似大內總管我搵下篇新聞先
有內鬼所以Pal取消交易?
漢尼斯:任命簡尼是個錯誤,即使這球季拿三冠王也會換人

拜仁慕尼黑榮譽主席漢尼斯今天在接受採訪的時候公開談到了解僱簡尼一事,他毫不避諱地指出,當初任命簡尼作為首席執行官是個錯誤。

關於和簡尼就分手一事進行的會談,漢尼斯證實:「這不是一次愉快的談話。」

關於一開始任命簡尼是否是個錯誤的問題,漢尼斯毫不避諱地表示:「回想起來,你不得不這麼說。」

漢尼斯表示:「簡尼是一個非常聰明的人,和他交談很有趣。最令人失望的是,我認為他可以憑藉自己的個性完成這項工作,但他卻被身邊的顧問包圍了。」

漢尼斯強調,簡尼的幕後顧問對球會產生了很大的負面影響:「簡尼的幕後顧問要對拜仁慕尼黑的動盪、球會災難性的糟糕氛圍以及越來越缺乏的動力負責任,拜仁慕尼黑的影響因此受到影響,各方聲音要求球會不能再這樣繼續下去了。」

正因如此,漢尼斯強調,針對簡尼和沙歷咸美斯的決定和成績無關:「即使我們拿到三冠王,我們也會採取同樣的行動,必須要做出這樣的決定。」

但是,漢尼斯也表示:「我非常尊重這個人,作為一名球員,他做了很多。儘管他作為首席執行官沒有達到預期,但我的大門永遠為簡尼敞開。」

五月有人po過呢單新聞了
呢個係佢地on9,同內鬼冇咩直接關係
屌之前冇嘢好吹
吹大梅去曼聯
安狗個陣都冇走到,依家先走?打比小豬問下都知曼聯咩料啦
同埋圖片報d料可以唔駛點認真對待反左面好耐,夏天已經拆左半隊拜

呢間野同拜狗有仇,個陣傾未firm已經有個記者著拜狗9號傾嘅波衫去踩熱狗場
之前漢老唔係對呢間嘢落封殺令咩
好似話唔准佢哋影拜仁嘅訓練場
曼聯太混亂啦
再者見到坦克咁樣用Mason Mount
分分鐘大梅過到去都係踢派牌中場
呢間野以前好地地,係冇踢球者咁準但都唔差,依家變左廁紙報
是但啦
依家1月第3日
咪即管睇下拜狗有咩神奇轉會
今日先開操姐都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞