【咁係你悲觀,但係我睇到…..】阿仙奴23-24球迷討論區 MMCMLI

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
幫葡哥餵狗 正選右閘要人
呢個就係fit既小火車同瀨屎既分別
坦狗最弱智就係無原因搣佢柴
搣完之後俾燥狂佬依下都好笑
但依然係絕殺左幾場+救心左幾場 冇kill到game...
個磨合期真係比想像中短唔少
艾馬利:「龍格堡比我地所有一線隊教練更了解每個青年球員。就好似Robbie Burton, 我本來唔識佢,龍格堡上任後同我講Burton係一個踢六號八號位既好球員。果然,龍Sir好幫得手!」

有冇人知呢條友去咗邊
其實講得出
唔傷已經係優點
睇google去咗愛爾蘭
龍蛇提拔saka 算唔算幫我廠慳咗成億
條友教左1個星期已經有彈彈波睇
曼城好似半一
驚佢搶win d野黎食
曼城勁姐
艾馬利咪去左維拉
We are but I think we have a boundary that maybe we have to extend or we just need a very strong rope with the bench so maybe we don’t move. That means we don’t move, all of us, we don’t move.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞