【咁係你悲觀,但係我睇到…..】阿仙奴23-24球迷討論區 MMCMLI

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
咁有啲位麥龜真係踢得好柒嘅,防守個陣Mark錯自己隊友,Team Kill依啲比比皆是。同埋另一樣野麥龜我記得佢哋買咗80m,唔講49000俾啲水魚價係佢哋自己ON9先,球迷嚟講係難接受啲
岩岩check返 我最後認得既角係茶熊2018原來都5年 之前應該係4周年入去玩
熱狗奧普拎左三次邪獎之後點大家有眼睇
屌打冇saliba果隊
英超終於做返件好事 留返件玩具係到
拉也高波會俾包大人屈角球
上季開季fullteam著哂火既阿好撚勁
真心respect 麥龜心態
早排係全方位比人恥笑 網暴
最後反cup
炒達請坦?
除左對賽,好少睇49000,但麥龜係英格蘭踢得好正常

白22 影22 包22 真高22
派22 沙
Saka22 奧22 馬天22
耶22

托23
馬天23 奧23 Saka23
傻 飯
富23 包23 影23 白23
拉也

邊隊贏
不了
阿狗無錢俾回佣
其實所謂好娛樂性都成績好過車好多
一億買轉身720抵玩
獌高成8分就算係人腳明顯好好多 普sir 要頂住老細唔炒佢先得
買自轉返嚟幫手遞水?
同埋你話耶可以將優點蓋過缺點,啲人係咪真係淨係記得佢控球好可以做到波依樣野,你要問下依度啲手足先
不過耶可以show 到自己入波以外嘅價值,但係麥龜對上幾年嘅表現對49000嚟講要搵到佢嘅優點都幾難仲要佢哋一個進攻球員一個防守球員,防守失誤對比賽結果嘅致命性一定大過進攻球員miss chance
後場失誤印象永遠都係比前場失誤差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞