[PC]OSU 集中討論區#8 monkaS

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
MY PRO TIP :
1. AIM ERVEY NTOE AND PLAY MOARE
2.DONE

有d野唔係淨係PaLy MoEr 就得

係咁易AiM eVeRy NoTe就唔洗煩啦

其實唔難

其實我都覺真係aim every note

stream miss1粒我就成條炒晒

因為你冇aim every note 我感覺係要永遠嘗試拉盡個cursor
你玩咗五萬PC其實都應該有自己一套理解啦

呢五萬PC我諗有3萬都係RETRY返黎

一日幾百個pc都唔知有冇一個係會upload
1. AIM ERVEY NTOE AND PLAY MOARE
2.DONE

其實唔難

因為你冇aim every note 我感覺係要永遠嘗試拉盡個cursor

呢個比例應該算幾正常
2.DONE

其實唔難

一日幾百個pc都唔知有冇一個係會upload

hard gaem
(1a) 姐係你隻眼係跟住cursor郁?

btw 我玩stream係一舊屎

yes
幣啦 我唔記得咗對眼郁同完成建構視覺資訊之間有延遲添
當1a同1b廢
總之1就係對眼嘅郁法幾乎係同cursor一樣
2就係hea住求其望

幅圖仲可以參考吓嘅

ty

我終於理解我想講嘅1a同1b係咩
1b係對眼實際嘅郁法(近乎cursor郁法)
1a係個腦以為望緊嘅野
https://osu.ppy.sh/b/763213
上個禮拜揾返呢張圖出嚟 終於啱level玩
點解咁耐都冇pp嫁
聽日係咪一定會有pp嫁 哈姆太郎
點解咁耐都冇pp嫁

加個HD玩
點解咁耐都冇pp嫁

加個HD玩

加個DT熄HR玩
加個HD 首konomama可以有350pp 真係cls

邊首?

邊首?

m flat
我係key個friend

me too
點解咁耐都冇pp嫁

聽日一定會有pp嘅

邊首?

m flat

加藤惠忠實fans

邊首?

m flat

加藤惠忠實fans

邊首?

KIRA KIRA DAYS

邊首?

m flat

加藤惠忠實fans

邊首?

m flat

加藤惠忠實fans

300pp
key叔高汁左 要正評了

300pp

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞