[PC]OSU 集中討論區#8 monkaS

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
召喚跑腿冰

你仲係唔係日本 有冇閒錢幫手買CD

咩CD?
過幾日可以買既 如果有錢淨
召喚跑腿冰

咩CD?

主要想買依隻,應該要とらのあな先有
https://diverse.direct/diverse-system/dvsp-0178/
如果錢多再講
召喚跑腿冰

咩CD?

https://diverse.direct/diverse-system/dvsp-0178/
如果錢多再講

過2日去秋葉原睇睇
召喚跑腿冰

咩CD?

如果錢多再講

過2日去秋葉原睇睇

依隻係C92新碟嚟,label係diverse system

睇到成班A好爽

睇到成班A好爽

waow cck best play world plz add frd

睇到成班A好爽

你都係想引人肛你姐

睇到成班A好爽

你都係想引人你姐

coni sniped la
用開15.6inch moon轉做24inch moon唔知自己打緊乜春
依加480仲有冇替換nibs賣?

Where 搵唔到

Where 搵唔到

之前深水埗買過
唔知其他地方邊到有
佢個筆芯係跟SIZE唔係跟型號
471 480 490都應該係同一種芯
用開15.6inch moon轉做24inch moon唔知自己打緊乜春

有勇氣 我連轉sensitivity都驚

日日轉
mouse轉極都係唔岩feel

日日轉
mouse轉極都係唔岩feel

你有on過咩
成日download唔到圖,唔知係server事定我網路問題
新手玩左一排,大部分歌既hard都拎到s
但諗住試下連埋mod玩,就連normal都搞唔掂
新手玩左一排,大部分歌既hard都拎到s
但諗住試下連埋mod玩,就連normal都搞唔掂

一開始唔好開mod住,試下玩no mod 穩定pass到5星先
成日download唔到圖,唔知係server事定我網路問題

邊度down
多手汗既人玩osu係咪死路一條

成日打圖打到後面緊張出手汗之後跣手斷combo
Choke左個highest play
Choke左個highest play

你要享受遊戲既練趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞