GTA 6 官方預告片已釋出!!!(2)

117 回覆
7 Like 8 Dislike
咁撚耐先出
rdr2好慘 少人玩好多
仲要頭一章節奏慢 趕走唔少人
但明明rdr2係好玩過gta5
劇情上都屌打
冇辦法 速食game年代下,慢慢鋪墊用心感受嘅game唔係個個接受到
利申覺得係神作 暫時未有其他game取代到
https://youtube.com/shorts/RS9dL-o5p9k?si=tE9g7nUFp78H1lKy

原來個預告跟真實情節
真係有個黑婆係車上邊到shake
好撚正
係 岩岩睇完彩蛋分析
個雙鎚呀婆都係現實
女主明明係leak 睇係幾好樣,身形ok 唔佢太瘦有力又有線條,點解去到trailer 會走晒樣,仲要勁粗壯,成個大山婆咁
2025 玩到都拜得神落
因為好大機會有身形變化嘅機制, 可以健身變大隻, 又可以增/減肥, sa同rdr2都有, 只係後者冇咁明顯
rdr2我玩到瞓著,真係唔太啱我
玩返gta算
RDR2悶到爆
果時勁後悔上網買
無得賣搞到我焗住要玩落去
GTA一直以嚟都係誇張演繹啲真實情節嚟比人笑
但今集唔洗加鹽加醋,因為Florida本身就一地白卡
唔知見唔見到Tommy
不過應該變左阿伯
btw 佢個律師Ken喺SA開頭個陣比人除牌
寧願黑殺黑 白殺黑就BLM
屌喇星Miami咁撚多黑人嘅
垃圾左膠 搞到連現實都成堆黑鬼

其實話switch 2無份真係言之尚早,始終呢部機仲未正式公開,就算佢地檯底有傾過,譬如r星私底下拎過部新機黎玩過下覺得遲啲可以出埋,佢呢一刻都唔應該講會喺switch2 出,變相偷步幫老任講有呢部機存在
RDR2 太容易比人通緝,入城拮死個人都會好大獲
2025/12/30 發售
所以玩RDR2 個人好克制,唔會亂殺
唔覺意騎馬撞左個人,走唔切俾人認到,又要殺佢滅口,係咁loop 成人追殺9條街焗住去車站俾錢消左佢
24小時一億勁撚到癲。到底有咩驚可以有咁嘅號召力
https://youtu.be/rKv7n6WqpZs?si=QzuPulLxahelxUyt

Rockstars講咗2025年4月1日出
全部垃圾
仲要出唔撚倒
2023年都完,仲講緊UE 5
唔延期咪係囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞