GTA 6 官方預告片已釋出!!!(2)

117 回覆
7 Like 8 Dislike
知你又會瀨醒一口話係fanart派膠
你post條ig link個作者已經講明 'For reference I used the footage that was leaked a while ago, based on that video'

而且個樣咁都叫冇變你用屎眼睇野 就咪衝出黎柒喇
講人種你知唔知咩叫拉丁裔咩叫非裔架

人地鬼佬fanart會整到咁樣
都間接證明係佢地眼中兩個人種樣貌本身就唔一樣啦 又何來叫冇變啊
著比堅尼個個都係女主 點睇都係拉丁啦
刺客教條
霍格華茲
星空
柒你就認啦
弱鳩智拎張fanart圖黎比話變撚咗樣己經笑撚死人
based你老母就當係真咩on9
條女點撚睇都唔係黑人 黑果少少就話黑鬼
仲同我講人種 你咪撚笑鳩死人好無
帶住成款超你話係似asain都得架
到一正面近鏡望清五官咪打個突囉
我都想知點解

你知唔知咩叫拎例子對比啊
人地fanart咪就係代表緊佢地眼中人種嘅真實外觀囉

而且關膚色咩事 依家係講緊五官
正如ice spice夠白皮膚喇 但佢係咪一樣有黑人五官啊

你估個個似你用膚色定斷人種咁弱智咩
好期待開部坦克喺海灘行
人地fanart咪就係代表緊佢地眼中人種嘅真實外觀囉 <-- Then
所以好撚有參考價值
我係你就掹大隻屎眼睇多廿次d leak同條trailer搵下邊忽唔同咗邊忽變咗黑人

又或者等25年隻game出再慢慢比較下 我等你又點話
要對比又唔揾上面張打晒正面冇陰影嘅?
你夠膽講成個五官一樣 唔係似非裔樣先好野
我又真係未見過拉丁裔咁似黑人喎

咪撚撐啦
講緊叫你搵有咩唔同 你拎條真人黎比托柒
似就代表係咩 自己一味主觀話似黑人似黑人有撚意義咩
又撐乜柒 好似得你一個得把口喎
你自己上面口響話同你講人種笑撚死你嘛
又死撐冇變過人種 又話唔似黑人嘛
喂 而家比晒例子反駁你又無視?

咁主觀既野你一句話唔似就唔似架
連人地鬼佬整fanart拉丁女性形象都比你一句話so what就算

不如你至少彈個例子出黎先鳩噏
我真係想見識下現實有咩拉丁裔五官會咁非裔

比多個例子你條柒頭
farcry 6女主一樣係拉丁裔 人地個type一樣係前者fanart咁

鳩估,女主應該為條仔坐冤獄
不過條仔應該身有屎
我想好似GTA3咁由一個寂寂無名
小卒不斷向上爬,黑吃黑
一路東山再起,似返隻黑幫game
唔想4咁樣玩無間道,5玩三人成行

畫面我無嘩一聲感覺,其實呢個年代
好多game廠已經好高水準
爭在有無心機整,尤其D細微位
最緊要D物理效果,Al再做好D
或者好似模擬市民咁間屋D傢俬
可以自己擺,可以養寵物咁

如果行多主角希望有個類似崔佛
嘅白卡佬,唔知預告個白人紋身佬
係咪,始終GTA係要有呢類角色
先好玩

其實R星大可以2024出online mode
先,等人玩熟個地圖,2025先出單機
故事mode
姐係可以等RTX50系換機
200美 其實接受到
故事係條仔係警察臥底
希望男主角有得叫鴨
比堅尼原來係女主?
好似幾正
唔就唔係黑人了
到時你只有RTX5060可以用
就嚟過GTA V啲views
感謝黨
留港撚值得擁有
開到(100)隻game 都未出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞