GTA 6 官方預告片已釋出!!!(2)

117 回覆
7 Like 8 Dislike
其實畫面就預左唔會有咩革命性進步 除非用UE5整 但係GTA 6巳經整左10年 即係應該唔會係用UE5開發...

只求佢係系統/細節方面有大進步
唔洗好似GTA5咁要開房做任 而係好似後期咁隨時隨地係一個主地圖到禁個制即刻無接縫開始
自己個角色個身體/屋企 DIY再進一步多D野整
天氣再加多D 好似隔離咁有地下鐵 街邊AI反應豐富D 或者再加D即時計算產生比你做GE支線或事件 例如有AI打劫 選擇做正義L定黑吃黑咁 巳經好正
成日講UE5幾好幾好 畫質幾靚

有邊隻game用UE5 畫質靚 又run得順?
rockstar 自己整左隻RAGE 引擎出嚟由GTA 4用到而家
用乜野UE5
連登仔以為呢個世界得unreal Engine呢舊公廁
ching 所以我第一句咪話"除非"用ue5 先有革命性進步
我無話gta6用ue5整呀...
你講到唔用UE5就做唔到next gen效果
你以為RAGE engine 真係十年冇變唔會做到Next Gen 畫面效果?
好難令人唔懷疑男主係餓底
最後boss就係佢
你知唔知R星自己隻遊戲引擎係會更新架
有咩game用UE5又靚又run得順?
睇少D支台垃圾飛機文啦
RAGE對上一次已知update係2021年 support DLSS
史前引擎?
差唔多每次大作個RAGE都會update一次
發現啲人都傻傻哋 自己公司有隻自己開發嘅引擎入面大把自己嘅專利技術
點解要咁on99出去用ue5呀
堂堂R星洗鬼用街外引擎咩
笑撚大人個口
RDR2 已經show到rage既潛力有幾癲啦
Hogwarts Legacy UE4 shit performance
入game chur盡20gb ram

FF7 Remake UE4
最出名嘅低清門

Remnant 2 UE5
唔好意思 你唔用upscaling lag到玩唔到

Unreal Engine簡直係業界領先
睇條片覺得好靚喎
人物表情動作都冇以前咁生硬 (但都仲有少少)
d光效唔錯
幾期待下
嗰班傻仔以為呢個世界得UE先update,其他都係史前引擎
幾時叫Capcom放棄RE Engine
唔怪得我一直都唔覺得咁多黑人有咩問題
連登仔咁撚鐘意J UE5

R* 要靠你個UE Engine 晨早收左皮
今集可唔可以有翻6星通緝
Trailer 已過億view 數
你放心,GTA出名乜野
出名唔夠兩日俾班youtuber爆哂啲彩蛋出黎
GTA 6 trailer 103M view
Gta 5 trailer至依家都係100M
RDR2 23M
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞