【IOS/AN】Warcraft Rumble 魔獸兵團 (4) - 休閒養生又好玩嘅塔防game

584 回覆
4 Like 5 Dislike
不過有幾千金兩樣野其實都係同步進行
未呀…得隻男爵有天賦 其他都未有 商店都未見過有天賦賣
D棋升左綠色 商店先會出天賦
你未升棋商店係無天賦買的
盡量買左爆炸龍蛋 飛機個d先

公會收人 要入自申
名: 香港公會
隻男爵綠色左 但都未見到有

岩岩入左公會
英雄一開始練1-2隻,中期要每種族練一隻
無敵盾聖騎 骨法死騎 甲抗騎龍佬
回血巫矛 爆炸龍蛋 隱身飛機
有齊呢d就過到大部分關卡
我而家淨係用死一隊不死 其他無乜點升 或者任務果到升咋
見到呢d 一定要買
回血巫矛 爆炸龍蛋 隱身飛機

坦就食屍鬼 有骨甲天賦就好硬
魔法坦就用掘地野豬人
天賦唔好亂買 買錯要升10星到藍先有得換
第一個英雄天賦佢會送比你可以自選,你繼續推圖儲章就有

之後啲天賦就升到果隻棋綠色再隨機係九宮格出,唔想要嘅話就買其他刷走佢等再出
記住唔好買錯左唔想用嘅天賦,唔係就要升到上藍先可以再揀過
明白 我以為只要求其一隻棋綠左 其他棋都會出爾賦比我買 咁有排先升到
魔光成日幫我砌埋啲勁高c嘅廢隊真係做乜9...

成手4-5c垃圾棋真係好難搞仲未講對面本身已經會針對住嚟出
都係放推大法算
黑手買錯爆彈但點解咁少人用龍人分離打
雙抗多數泛用啲

而且條龍無抗性嘅話好多時比人打一下都唔剩幾多血,分唔分離都無太大分別

爆彈問題係好難控制落地果下附近到底有無怪,無怪=無天賦

呢兩個對我嚟講都係睇情況轉嘅備用天賦
每日上線打完日任就收工
地城都懶得打
真, 又唔夠LV, 咁樣慢慢玩算
真.養生驚
名: 香港公會
之前申請個D人, 你要再申請多次
因為個位卡左BUG, 我要取消哂先得返
無課打到地城lv21 已經極限,點打都打唔贏,要升棋一係要6200一係就10星,唔知點打
飛行多數比遠攻打落
落地多數冇怪

呢關魔光過唔到
呢期塞左成堆高c對地單位比你,打呢關魔光聽人講好似係會食屎
不過我唔係打呢個區域幫你唔到,可以試下比對面爆幾次塔等對面降lv
想佢禮包出Drake就出Sherman
禮包永遠都出唔到想要嘅...
明明隻龍蛋已經長掛,偏偏中晒佢以外嘅野
即刻卻步唔想課
金又比得少 我又唔急住上金卡
我照課左不過本身都諗住將隻長矛上紫,所以算數
課埋呢轉聖誕應該可以一排唔課金
依家慢慢儲黑龍隊全紫,主線都差14章就推晒
78蚊個包好吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞