【IOS/AN】Warcraft Rumble 魔獸兵團 (4) - 休閒養生又好玩嘅塔防game

584 回覆
4 Like 5 Dislike
有複製BUG先係暴雪驚
刷左1600 刷太少
後悔中
From 巴哈
移除非法金幣,所以有些人金幣會變成負數。

後續會補償所有玩家500金幣。

以上

結論很明顯,定調不像暗黑4複製票這麼惡性,所以就是移除了事。

但可能有特別誇張的會出事。(破萬?破10萬?

以下轉貼原文及機翻
Following up on the bug exploit with our most recent patch:
* We will be removing all illegitimately earned coins over the next few days. As a result, some players' coin balance may go negative.
* We are closely monitoring the more extreme cases of abusing this exploit and are considering further action for those accounts.
In acknowledging the inconvenience that this patch may have caused, we will be compensating all players with 500 coins over the next few days. We deeply appreciate all of our players sticking through this with us, and hope that you all have a wonderful holiday. We're looking forward to an exciting 2024 and can't wait to share what we've been working on.

* 我們將在接下來的幾天內刪除所有非法賺取的硬幣。 因此,一些玩家的金幣餘額可能會變成負數。
* 我們正在密切關注濫用此漏洞的更極端案例,並考慮對這些帳戶採取進一步行動。
鑑於此補丁可能造成的不便,我們將在接下來的幾天內向所有玩家補償 500 個金幣。 我們衷心感謝所有與我們一起堅持到底的玩家,並希望大家度過一個愉快的假期。 我們期待著令人興奮的 2024 年,並迫不及待地想分享我們一直在努力的事情。
呢個解決方法唔可以接受,變左無息借款
D人既棋都升晒LV
最起碼好似樓上所講將升左既lv降返
負數係指小bug又用左既人

* 我們正在密切關注濫用此漏洞的更極端案例,並考慮對這些帳戶採取進一步行動。

依句先係本命
初頭唔知會有無限金幣
只係發現公會分數可以加
所以打左30場左右 想快啲拎紫核心
到公會人話試下重開重裝先發現有金幣
差唔多2000金幣
btw 公會分會唔會回收?
搞到唔想課金
我估佢只會搞用劇本既人
佢搞埋小玩家,隻game 無人玩
屌無刷到
唔撚玩
其實肯嚴搞大家先會繼續玩

何況隻game 仲要有pvp
借問孤光話改做 二四六日
今日星期四但我見唔到有?
未更新?
有冇人綁唔到account?

唔想重新玩
我估重點都係點先算會ban ac嘅極端案例

即係有啲人靠個bug無息借款500金我覺得都唔算係咩,但5000金果啲唔ban條氣真係唔順
邊關?點打?
https://bbs.nga.cn/read.php?tid=38765167
笑到仆街,買左960星

直接買20萬能量
幾抵喎
前日就財務自由, 今日就能量自由
爆機
幾時派錢或出錢錢禮包 得番5百金....
呢幾日會派500金補償,26會有聖誕pack
其實有兩個細pack好似依家可以係battle net課,但應該就係港幣正價
12美 2700金
好似都屌得過
On99
呢啲on9 bug真係好暴雪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞