【IOS/AN】Warcraft Rumble 魔獸兵團 (4) - 休閒養生又好玩嘅塔防game

584 回覆
4 Like 5 Dislike
睇巴哈同殘體網隻game好似又有bug

https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=74806&sn=2094

https://bbs.nga.cn/read.php?tid=38787160

不過實際上係點就未知,但感覺電腦出兵的確係密左同循環快左
有啲人已經收左1500了睇怕無嘅永遠都唔會收到
好似係之前有bug
計手機機種送500

目前有刷過一定次數既bug60金
都唔會收到500
可能佢仲計緊數
一場都無刷過仲係未收到
見啲刷左幾千金反而一早收左賠償,暴雪真心趕客
仲有兩日就出禮包,想課金嘅記住轉定想要星星嘅棋

fw fb
有啲已經追緊數
我仲未負錢
名: 香港公會
而家27000分 要入自申
PVP 火箭塔點應付
好撚煩
每日入驚就係想知自己到底收到500未,見到又無補償就閂返
我都無… 聖誕無超值傳奇
回血矛哥,慢慢飛死佢
27號先有 好似
可能課其他就唔課了 搶錢都唔快手d
會有句野彈出黎確認
打到108唔夠力打,睇黎可以慢慢黎
血法第一技揀吸血定升一lv法術好?
無玩血法,不過我見啲人好似揀攻速多,升1lv法術好似無點聽人講
吸血自從公測nerf完之後好似就用唔到
出pack了
原來免費pack星星係你主set個隊
練緊暗弓俾佢伏左 好彩兵仔俾左3粒飛機

公會:香港公會
仲有d位 要入自申
免費pack同下面個pack都係用緊果隊嘅英雄+棋
呢個設定其實真係幾伏,所以突登pin提大家
個pack幾抵 100幾蚊就有10星+5星+2800金
係估唔到佢忽然彈出黎 正常轉日先出
節日pack上次都係中午12點出所以今朝轉好隊就無再郁過
升左藍又唔太急升英雄既紫既 紫罐有限 都係升小兵先著數d btw 700金個個都幾抵屌
咁多位巴打 想請問下 我課左個傳說超值包有幾千蚊 係咪應該買哂商店未有既棋開哂圖鑑先?
常用棋有晒天賦未?未嘅話我覺得解鎖晒先再去開冷門棋圖鑑好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞