屯門novoland 定天水圍yoho west

178 回覆
20 Like 13 Dislike
正解 15K 都買YOHO WEST果d 真係唔明,可能一心上去買12K ,去到FOMO俾人矇佢兩句心急就簽鳩左
輕鐵同K巴咪一撚樣迫餐死,有撚分別咩
完全輸哂啦,垃圾屋苑,遲啲隔離仲有幾千伙簡約公屋
雨後一半都賣唔出, 偏貴
Yo西除左第一張之後都12k,加小小真鐵路盤任你揀

2023年11月22日元朗半新盤朗屏8號,新錄4房戶二手新低價成交,代理消息稱,屋苑3座低層F室,實用面積861方呎4房1套間隔,以943.8萬元易手、實呎10962元

10月20日朗城滙5座極高層A室,實用面積約556方呎,兩房間隔,開價800萬港元,減價60萬元或約7.5%,以740萬元沽出,呎價約13,309元。

Nov 14 2023成交單位為朗屏世宙2座高層C室,實用面積429平方呎,採2房設計,享開揚景觀。據悉,單位早於3月份以720萬元放售單位,及後下調叫價至620萬元,獲區內上車客議價後以608萬元沽出,實用呎價約14,172元。
Yoho
人地返到工novo 應該係兆康等完2,3班上到車

Novoland 1B期 (2022年8月)
160伙
折實均價 $ 13,988 , 入場價$ 341.27萬 (開放式)

中原最新促成1宗宇晴軒交投,單位為5座高層B室,實用面積464平方呎,建築面積631平方呎,採兩房一廁間隔,座向西方,望園景,今年8月開價840萬元,最新減至730萬元即獲洽購,最終以706萬元沽出,折合實用呎價15216元。
天榮輕鐵一樣都西 坐幾個字先去天水圍站
西鐵仲要比屯門上晒車
577萬 vs 706萬
大西北邊一忽都冇咩大分別啦講真
出市區點都閪
原區活動遠極咪差15分鐘
大佬呢個係最新個張減完價既3樓廣告盤黎嫁wo,你真係要拎黎比?張單折實呎價由12,187元至14,085元,我上面個個高層黎,拎14k姐係660
YW出九龍
呢啲同做gym搵人圍你有咩分別
K 巴上滿人落人都要10分鐘
嘉湖同公屋有咩分別
Yoho 西 sure la
仲衰過公屋,長實出品漏水保證
輕鐵準時少少冇on9交通燈同上落客快唯一好處
但係而家講緊鄰居質素
都唔同價錢
假假地都叫 鐵路盤上蓋 比下面都要
比人圍下就簽幾百萬數
抗壓力咁低,比佢入左市都驚佢捱唔住做jumpjump…
novo啦
銀座遲d 重建咪連商場都冇埋
誠哥d廢場
重建1000次都係廢場
唔好搞咁多野啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞