葵興地鐵站附近有咩好食?

170 回覆
3 Like 1 Dislike
kcc backyard 冇人講

新嘢黎?

西餐

狗也不屌 舊嗰間好好多

好掛住排排座

食左好多年

個老細同員工都應該認得我

係啲位迫啲,其他都好好,舊老闆係咪去第二個位再開過?

老闆話抖幾個月再係同區搵舖位開

係咪呀
依家嗰間食過一次真係食到屌左一聲

真係好一般

唔止好一般喇,直情難食
合興隆
kcc backyard 冇人講

新嘢黎?

上菜速度慢 野食一般 唔值得食
嘉寶小食嘅蜜糖芥末菠蘿牛堡不過舖面真係好細 得兩張枱 而且位置偏僻咗啲

有冇位置?想買外賣食

嘉寶大廈地下 護老院旁邊

多謝推介,但我活動範圍係地鐵站一帶,嘉寶大廈有啲遠,不過點都會搵日過去試下

個泰式辣蝦堡好撚正,薯條落淮鹽
不過有次食牛堡啲牛肉唔熟

好吸引喎
和藏
地鐵站行去光輝圍行禾塘咀街其實5分鐘咋
地鐵站只得山崎同唐記有野食

光輝圍嘅話
上海瀧川下午茶好抵食 花生湯底 桂花糕 紅豆沙餅都正
奶茶咖啡就下午茶好廢同午餐麻麻 早餐好食 係杯茶好飲
發記廚房就性價比之選 野食一般般 但好平
兄弟就午餐有埋湯 正正常常
759無左會員8折狗也不屌
永樂好多人 燒味係好食 不過好撚貴
嘉寶小食就食頭一兩次好正 其實好膩又整到周圍係汁
牛腩肚河去星展對面苑記會好過瀧川隔離個間 不過佐敦分店好食好多
三寶一定係近蛇舖個間買 但裝完修無1蚊1件了 而家5蚊3件 尖椒好正 記撚住!!近七仔個間好撚好撚難食係比狗食
八方個邊商場巷仔行入去有間外婆酸辣粉都唔錯 而且態度好好
另外貴少少中銀隔離有間串燒屋 初初開張ok而家唔知

Ps係呢邊返左3年工

狗也不屌 舊嗰間好好多

好掛住排排座

食左好多年

係咪呀

真係好一般

唔止好一般喇,直情難食

希望舊老細搵個大少少嘅地方開,唔好咁迫啦

光輝圍嘅話
牛腩肚河去星展對面苑記會好過瀧川隔離個間 不過佐敦分店好食好多
三寶一定係近蛇舖個間買 但裝完修無1蚊1件了 而家5蚊3件 尖椒好正 記撚住!!近七仔個間好撚好撚難食係比狗食

Ps係呢邊返左3年工

專業食評

光輝圍嘅話

Ps係呢邊返左3年工

專業食評

沙漠綠洲
合興隆

執柒左

幾時嘅事
合興隆

執柒左

行過去貿易之都食m記算啦

西餐

狗也不屌 舊嗰間好好多

好掛住排排座

食左好多年

係咪呀

真係好一般

唔止好一般喇,直情難食

根本垃撚柒鳩垃

西餐

狗也不屌 舊嗰間好好多

好掛住排排座

食左好多年

係咪呀

真係好一般

唔止好一般喇,直情難食

根本垃撚柒鳩圾

光輝圍大撚把野食喎
去林士德果面又有金潮
淨講工業區的話得米屋同開左唔係好耐間cafe係好食 南北就正常唔伏 其他都係垃圾
淨講工業區的話得米屋同開左唔係好耐間cafe係好食 南北就正常唔伏 其他都係垃圾

間cafe叫咩名?
kcc紫鶴
地鐵站對面有條巷
幾間餐廳 上海麵 西餐 花茶乜都有
洗乜行去光輝圍啊
瀧川同外婆酸辣粉都唔錯。外婆隔離有間越南小店,有陣時都會幫襯下
地鐵站對面有條巷
幾間餐廳 上海麵 西餐 花茶乜都有
洗乜行去光輝圍啊

有西餐咩原來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞