EAFC24 Ultimate Team 討厭區(46)唔講友誼既友誼賽

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我覺得今年算係咁
暫時最流暢嘅一年,除咗app真係好撚垃圾
係咁屌cutback做乜9 年年都有嘢屈架啦
唔通禁區外健康射腳外射就好真咩
上兩集啲大斜線真係on撚9 阿豬阿狗都交到 求其係個中場一下就穿 仲有啲tick波遠射
屌你 cutback都叫有得守下 人地擺明係禁區舞你 我輸都覺得無乜嘢
今集強調咗交波同防守ai 就係唔想你班撚樣下下交啲大斜線 諗清楚先好交 ai 勁咗 防中 閘識幫波 屌你唔撚加強就話啲人唔識守
有隻人仔想調低個價賣 用app/web都係一撳即刻卡住
企係做tap in 嗰條友前面基本上都守到9成cutback tap in
知唔知包皮幾點
比我我會簡夏撚

因為其餘2隻我都有
佢講到cutback好撚易咁
唔兩邊overload你 唔通中路直入對住你 vvd blanc 再加兩隻防中咩

佢仲係停留係9spam skill move過人 然後同你講我想要realistic football
佢打到失控

係咁屌rat rat rat

得boras 未屌所以做到比賽嘉賓
其實呢到都好多人同佢一樣係咁吊
之前連轉邊都吊on9
無辦法好多人慣左中間硬打入去同spam 牛尾
其實係d進攻ai 弱智多d 成日企定定唔走
節目效果要正正經經睇人打不如睇比賽片
佢真心.. 燥到轉打pro club
成集啲運氣用晒了
nick不嬲都唔係pro boras之前pro嚟
我係利都會揀夏撚
始終打機前鋒作用大好多
老豆屌到紅都面曬
佢屌得最勁係話gameplay只有凌晨2-3:00先順
但呢樣我地可能一早已經慣曬
話你唔升rival division ,走黎炒鳩佢,佢唔高興
抵啦 鬼佬
好似無Pro敢屌ea鬼婆
https://www.instagram.com/reel/Cy5hqyit267/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

屌先合理啦
睇youtuber嬲好過自己玩到嬲 睇佢地發洩下
lm
Fdy cup 真係最撚toxic
琴日條友入親我波都踢閪舞唔skip
比佢入2 我追6
到最後8十幾分鐘就係到撳足3次pause
Feel 到佢嬲到仆街但成個行為好撚小學雞
應該都係大陸仔嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞