EAFC24 Ultimate Team 討厭區(46)唔講友誼既友誼賽

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有無諗過屌住玩都係fifa賣點之一
佢份工係fifa content creator
你返工都會屌份工閪同事閪啦
邊撚個jisoo
包保鮮紙好啲應該係
兩個啲片都好悶,好耐冇睇了
佢地一路屌一路照有錢落袋
Inception屌lag就算吧,建議搬去德國
但Nick屌既野我覺得都正路
當年玩ut market可以offer卡換卡 好撚過癮
罰紅牌好似有得食卡免停賽 大家輕鬆玩 真係享受砌隊自己鐘意既人玩
依家係就係多左好多玩法好多卡 但已經變哂質 玩家鬥toxic 鬥屈卡 EA就鬥scripting迫你課金
聽得最多人會屌個班,係以前撚sm撚到上e個班。

其實最撚唔真實就係skill move
請問邊度較睇自己球員?
我都想知 起碼唔會嬲到打爆mon
今年少左好多扭扭樂真係舒服好多
我fd 0課咪又係14-19 win
邊有話逼唔逼課金
以往SM係要練,係有skill gap係度
呢2集Fifa變左大家堆5後,爆邊cutback
個skill gap冇左之餘場場咁打其實好無聊
你宜家睇pro都唔會見到4連正牛
最少我俾人用靚sm過左入波
我會輸得服過我成場同人賽跑
同埋以前練好防守真係有用,企位,意識,今集我乜撚都做唔到
因為根本唔洗咁煩 不斷落底cutback 你緊有一球會轉唔切人守唔到
d youtuber都係因為廢 課埋金都比ea scripting 撚
以前係sm太op stepover完企正前面都照撞開 個個spam咪又係rat
至少冇咁多濫用sm正常咁踢舒服好多
射3分算啦
我覺得個差別在於你當fifa係足球game定
出技驚 現實足球的確係講戰術講逼搶
但太現實就會悶
垃圾game 咁都唔叫scripting
入一球反轉手制罰班大陸仔自己慢慢玩
一個下晝打晒成個中國
henan hebei shanghai fc
自己開個server 啦 delay 到仆街仲要VPN 落黎玩
又黎 宇宙大戰 skill gap
因為佢改完又改
依加你未有時間諗點傳
人地D meta 卡伸後腳都可以cut pass
屎眼marking
無記錯應該係有個celebration camera focus, 較左之後你失波就會望住自己班球員揼春嘅樣
對手點樣跳閪舞你都唔會知
Thanks
守護心臟健康
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞