EAFC24 Ultimate Team 討厭區(46)唔講友誼既友誼賽

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有冇巴打推介27inch mon打fifa?
唔使4k。最緊要順同價錢適中
唔該晒手腳
我見依家都Drop 左好多 所以問下
而家呢個價係上上星期跌落嚟,BF價要到星期四先開始碌落去,下星期開始就一沉不起
luiyokchun玩kick off glitch慶祝輸返轉頭要連pause三次
12月每個禮拜會跌10%,基本上跌到12月尾會穩定一個月,之後棄驚時間又大跌
想問係咪撞鬼
我用隻barnes 齋左菇咩都未㩒 個波飛走咗去人地腳下
有冇人幫手仔細睇下係咪靈異事件
https://streamable.com/r7efom
打啲全銅隊
佢哋自入3球然後斷係咩玩意?
佢哋照計場數?

真熱

但已經有POTM版
Nick inception 一齊怒屌ea gp
但垃圾game 都大把人護航
咁用隊un 吹打住先算
咁真心要恭喜你
身邊個個都係除左買game要俾錢 起碼都11W有啲仲會賣coins 賺返game錢

好老實講唔係話完全冇但成日屌script 屌gameplay 個班好多都係
1% he is better than me
99% he is lucky!!
Bacha聽日升89

未做快啲做
Next game 11月23日

越打ut越感受到呢條curve表達既野
以前以為自己打fifa叫做幾勁
但接觸左ut同埋呢個post啲手腳先知自己有幾渺小
有朋友炒銀卡賺一筆之後比EA清coins 有冇人試過呀?有冇得拎番d coins呀 好撚痴線
冇架啦 冇封market算係咁
垃圾大陸狗真係垃圾大陸狗
負碌cup我,最後果幾後鐘係到猜猜猜 打個dr都要咁,唔講以為係打撚緊wl
通常玩到1-2月成個ac賣比fd
最後幾分鐘贏緊唔攻好正路喎
你話佢半場開始差就話姐
Neto個次都大把鬼佬被清coins
之後炒呢d 都係幾隻算
試過119 分鐘贏緊3:2 拖時間用包皮環繞球場一圈
對手放低手制 咁有個空龍當然射 點知睇返replay佢個箭咀係突然改左方向 miss左
對手仲有一次機會攻就入波 我再輸埋12碼
下次都係拖到底算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞