Gavi ACL完全斷裂

441 回覆
372 Like 13 Dislike
啪啪兩聲
職業球員可以用人地捐既韌帶/肌肉黎做,冇咁傷
普通人斷完係拎自己啲組織擺落去做返條韌帶
除左膝頭拉力唔夠 仲要有一part肌肉唔夠力
佢話得返一次機會應該係拎到冇野好拎
依家既技術好似可以用人工,仲研究緊用袋鼠
祝佢好運

我覺得斷完之後隻腳都唔係最難recover,心理上仲難搞
每次做運動都驚 次次55波都預先收定油
避下避下就愈打唔起,之後狀態唔好打少左,生理上又差埋
你個frd居然斷咁多次都仲去盡,一係佢就踢波搵食
唔係就真係癲佬
西班牙公主覺得佢靚仔就得
依家可以專心做駙馬
個膝頭好似想甩開果種感覺係形容唔到
好似得返啲肉扯住隻腳,之後發軟蹄,行唔到
但係啪返入位又繼續行得返

只有斷過既人先自己知
你原本出身個樣都幾得意
不過人愈大變撚咗狗閪咁嘅樣
上年斷過
斷個下唔痛
聽到有啪一聲就訓左係地下
正常生活係冇問題
而家做完手術一年
跪低踎低膝頭都會有啲唔舒服
完全無收山腳
最多係狗西 但要狗仲多人狗過佢
要數小動物個種狗有羅拔臣
要數收山腳個種茅 熱狗隻羅美路狗中之霸
班疤狗都幾撚好笑
反疤即皇
又唔諗下自己隊閪波幾撚多人憎
你試下對基達菲 皇so嗰班
加維都要比佢地打一身
連裁判都唔撚理 但好笑嘅係賤種蝗都比依班人踢傷幾件又乖過隻狗咁無聲出㗎喎
依家賤種蝗興唔認祖歸宗
咁你係唔係呀
比人踢傷就冇計啦,唔係下下俾人打都要好似隻狗咁周圍吠嘅
但係你隻加維狗係踢人個個,然後ACL完全撕裂,咁就值得心涼啦
我係話在座各隊都係茅西
無論有冇整到人哋大傷
茅就係茅架啦
❗️"It can't be, it can't be, why me!?", Gavi repeated in tears in the dressing room after knowing the seriousness of his injury.
Why me??等天收啦
好似仲傷埋半月板 係咪可以收皮
依段同比比 拉狗比 完全唔入流
咪理啦 啲女覺得靚仔咪得囉
平時唔睇波啲女都知邊個gavi
前十通常轉方向或外力啪斷
後十就撞擊
fati、pedri、gavi都係未成年就俾球會同國家隊chur盡,全部咁後生已經重傷過
北京電視機條息都未還未
依啲先傷
gavi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞