Gavi ACL完全斷裂

441 回覆
372 Like 13 Dislike
抵撚死死疤狗
好憎呢條賤種 踢茅波懶係有火咁
天之驕子吹到咁大 咁耐以來代表作一次都冇
大賽冇深刻表現 世界盃無影
Bellingham原本冇人理 嚟到即刻用實力說話 個個吹到下屆金球獎
相反呢條撚樣 十足十當年姜B 啲前輩個個出晒黎幫佢講好說話 然後呢?

天之驕子吖啦 接班人吖嗱 重要吹奏到乜撚嘢靚仔吸引咁多鬼妹
抵撚死喇 退休啦賤種專心溝鬼妹啦

強如朗拿度斷一次都即刻跌晒watt
呢條撚樣jesé Asensio 原本都係未來之星
睇嚟呢10年皇馬又玩晒
呢條茅閪最好永世踢唔返波下下要腳唔要波 斷得算遲啦屌
呢個撚樣唔係踢北京電視機隊場場俾一張紅牌佢都唔過份
意大利之前都以為自己出硬線作為中立球迷覺得gavi呢啲咁博嘅球員 教練一定鐘意用 出佢有咩問題
d格咁賤種
首先吹到大一大 然後冇料到
第二茅到仆街 以為自己咁樣就有火 on9
第三 大家都會 好憎呢啲「天之驕子」仲要白人
足球世界用實力先至可以說服到人 肯定好囂張 然後事實佢又真係好撚茅所以咪乞人憎
巴狗專出戲子佬姐
呢條友唔知做乜走左去練武
好撚憎鳩佢 垃圾黎 抵撚死

利申 皇迷
唔係好傷啫 下半世都唔駛坐輪椅
況且疤狗冇咗佢仲有好多勁人
等傷多幾件我先慶祝得落
巴塞般奴
講黑講陰濕 喺疤面前都唔算係啲咩啦北京電視機
靚仔同意,但唔似b費啦
般奴係燥但唔算茅,同埋佢燥都係燥球證同隊友多
武術上就top
抵撚死 真心
估唔到咁就玩完
原來真係可以咁脆弱
睇見班疤狗仔喺狗竇入哭喪死老豆咁真係心涼
般奴好難有佢咁茅
利華個wirtz好似都係之前斷ACL,而家都踢得返起
點為知100%?
原裝先係100%?
iPhone 條原裝差電線壞咗搵另外一條唔係原裝嘅嚟差電就唔叫100%?
大把運動員做完ACL重建都可以返去受傷之前表現
唔識就唔好9up
成班冚家產啦死疤狗
仲好意思話條跛仔只係去得盡唔識收
面皮厚撚到呢
有撚排你地還呀死乞兒
好撚同意 但係我俾咗正評sorry
好似好憎黑鬼
聽完你咁講 咁唔怕啦
斷多幾次
特登剪條三分鐘嘅片
但係真係睇唔出邊下特別收山
最多係小動作多脾氣火爆
利申:冇睇開西甲 純粹呢條片判斷
點解唔係用committed?

Chatgpt
在體育比賽中,”foul conceded” 和 “foul committed” 表示不同的情況:

- “Foul conceded” 指的是對方隊伍犯規,也就是對方隊伍在比賽中違規行為導致犯規。這意味著自己的團隊或球員是受害者,對方犯規給了自己的團隊或球員一個犯規的機會或優勢。

- “Foul committed” 指的是自己的團隊犯規,也就是自己的團隊或球員在比賽中違規行為導致犯規。這意味著自己的團隊或球員做了不符合比賽規則的行為,對方團隊或球員因此得到了犯規的機會或優勢。

總結: “Foul conceded” 表示對方隊伍犯規,而 “foul committed” 表示自己的團隊犯規。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞