【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XII

1001 回覆
6 Like 12 Dislike
Dustin is the best character in Stranger Things !

THE HAXAN CLOAK - EXCAVATION

Drones/ Experimental/ Ambient

冇Bjork 佢仲會唔會俾傳媒大推特推呢?
依隻每次聽完都唔會殘留咩大印象
反而同年推出既Engravings 久唔久會係個腦到自己loop一次

屌...
[quote]Dustin is the best character in Stranger Things !

THE HAXAN CLOAK - EXCAVATION

Drones/ Experimental/ Ambient

冇Bjork 佢仲會唔會俾傳媒大推特推呢?
依隻每次聽完都唔會殘留咩大印象
反而同年推出既Engravings 久唔久會係個腦到自己loop一次

係我聽完Mouth Mantra 後更加不解既就係 MM 個風格其實同幾年前出既Excavation 差好遠 點解好多時又會將佢之前既作品同後期既remix撈埋一齊黎講 唔通Bjork有光環

當然可能係我個人既問題仲未投入到去欣賞 係佢同Bjork 合作前就已經問世既Excavation 當年個評價都已經幾高下

邊度可以睇到絲打啲畫

有機會認識到你真人嘅時候再向你分享

點樣可以識到絲打你?

邊度可以睇到絲打啲畫

點樣可以識到絲打你?

Sheshe?

邊度可以睇到絲打啲畫

點樣可以識到絲打你?

Sheshe?

有棍絲打

邊度可以睇到絲打啲畫

點樣可以識到絲打你?

Sheshe?

有棍絲打

THIS

邊度可以睇到絲打啲畫

點樣可以識到絲打你?

我都唔知

邊度可以睇到絲打啲畫

點樣可以識到絲打你?

我都唔知

開班教畫有無得諗?
絲打播隻碟或者歌,跟著叫班學生畫返個感覺、印象出來

邊度可以睇到絲打啲畫

點樣可以識到絲打你?

Sheshe?

有棍絲打

Misophone - Be glad you are only human

邊度可以睇到絲打啲畫

點樣可以識到絲打你?

我都唔知

開班教畫有無得諗?

冇場地

邊度可以睇到絲打啲畫

點樣可以識到絲打你?

我都唔知

開班教畫有無得諗?

冇場地

有心又點會無

邊度可以睇到絲打啲畫

點樣可以識到絲打你?

我都唔知

開班教畫有無得諗?

冇場地

不過話時話,我開緊個Slowdive Series嘅創作

邊度可以睇到絲打啲畫

點樣可以識到絲打你?

我都唔知

開班教畫有無得諗?

冇場地

有心又點會無

去HA搞

以前黑店有特價的話 我都會買吓佢哋啲碟返屋企聽

點樣可以識到絲打你?

我都唔知

開班教畫有無得諗?

冇場地

有心又點會無

去HA搞

有棍絲打 你幫手攪攪個場地
我發覺我只要同時開埋Web Spotify
咁我個Spotify就唔會有廣告

點樣可以識到絲打你?

我都唔知

開班教畫有無得諗?

冇場地

有心又點會無

去HA搞

Join!

點樣可以識到絲打你?

我都唔知

開班教畫有無得諗?

冇場地

有心又點會無

去HA搞

Join!

純copy
https://goo.gl/forms/jZ8dD2HAjMt6vOOH3
時段為:
星期二至星期四 1800 - 2400
星期五至星期六 1800 - 2700
*已增設梳化及枱
*如需要樂器及舞台設施請同空間專員查詢
*空間專員Whatsapp:68269991

開班教畫有無得諗?

冇場地

有心又點會無

去HA搞

Join!

純copy
https://goo.gl/forms/jZ8dD2HAjMt6vOOH3
時段為:
*已增設梳化及枱

報名哩道:
巴打$500
無棍絲打$50
有棍絲打$5000
國際巴打免費
帶女仔朋友來,每個減$10
鐘意Radiohead嘅加$500

冇場地

有心又點會無

去HA搞

Join!

純copy
時段為:
*已增設梳化及枱

報名哩道:
巴打$500
無棍絲打$50
有棍絲打$5000
國際巴打免費

鐘意radiohead 得罪你d咩

冇場地

有心又點會無

去HA搞

Join!

純copy
時段為:
*已增設梳化及枱

報名哩道:
巴打$500
無棍絲打$50
有棍絲打$5000
國際巴打免費

某on9會員加500咪算囉

冇場地

有心又點會無

去HA搞

Join!

純copy
時段為:
*已增設梳化及枱

報名哩道:
巴打$500
無棍絲打$50
有棍絲打$5000
國際巴打免費

主要係某個叫Raxxxxxad嘅會然要加價

冇場地

有心又點會無

去HA搞

Join!

純copy
時段為:
*已增設梳化及枱

報名哩道:
巴打$500
無棍絲打$50
有棍絲打$5000
國際巴打免費

開心哂
YEAH YEAH YEAHS - FEVER TO TELL

Young 下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞