[3023 #60]連登巴膠哀悼16號線車長暨恥笑屎水CityFighter彼此打成一片專區

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
定價貴又話點解咁貴都有得中(eg和菁)

定價平又話頂爛市(90/96/97)
佢果隻頂爛市
係頂自己啲線
最後紅屌20 分鐘唔駛就到美孚
還掂應該停南昌既係佢唔係79X
講起紅小 果次喺先達上觀旺紅小 等客等勁耐
W3咪特定幾班好客,大把班次載空 特別係出城方向
咁事實係on9
頂爛完之後鳩做

其實價錢牌應該全公司同一類別統一算
將藍/康城果邊無曬下文,啲支票係咪變曬空頭

等審計處出文先做?
果個位就296C算

都唔知幾時開車
795X改行將藍同790朝早入工業邨,唔做好過做啦
790朝早經埋土瓜灣入工業邨應該有得做
你還有13D同九龍城轉車站
九龍城睇落好多飛但唔易等,試過兩次最快出現都係101

收咗皮啦
大埔真係好撚多大帝,喺Facebook啲群組睇到通告話E41喺機場會停返地下嗰層,個撚個又話麻撚煩又乜又柒,E車唔係奉旨一定要停離境層方便你哋㗎囉,而家先改已經算係咁,成班窮閪又搭唔起A車
大埔嗰部A咁嘅班次,搭撚
屌, A 車咪又係12米8 condom
美國Disney+ 宣佈大幅加價 38% 另推出廣告版本
https://lih.kg/3108509

人喺自己利益受損嘅時候出聲係自然現象
呢個好似仲未出通告
298E 298F 下星期一開始減班
298E 0700-0845 由 10-12 斬到統一 15
之後開 0905 打後 25 分班到 1200

298F 時段
1225-1520 繼續 25
1520-1640 20 不變
1640-1740 12 斬到 15
1740 後同而家一樣繼續 20 到 8 點尾車
當飛機橙既E車只係拗緊上唔上樓上果陣,

機場島香蕉E車用家面對既係有無車既問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞