SIM卡黑店 旺角總統商業大廈14樓 SIM EVERYWHERE

227 回覆
57 Like 12 Dislike
呢間鋪一撚定有問題

我買過張本地卡 一用已經爆晒數據

另一張日本卡 一去到就限緊速

仲要屈鳩我用晒

幾十蚊唔係問題 係咁樣呃飯食好撚唔鋸

你有無叫佢地退錢

應都無應我 幾十蚊果陣我算蚊 當自己用爆左 後尾睇返根本係一開卡用已經限速

呢間鋪一定有問題

有無留當時對話記錄?
12GB 嗰隻依家要40鎊喎,加價之前都要30

間店賣比我 「280蚊」 對於佢英國原因 我唔需要知下話 ?

我意思佢賣咁平,有古惑有乜奇

多謝你既論點 唔再回應

你如果想用平去合理化依件事 我真係諗唔到點回你

講一句起晒綱

你可以咁理解既 唔否認

平野無好
睇唔透幫黑店講野既人係弱智定打手

有曬證據都仲要幫間野
r頭

你可以覺得唔關你事
但難保你身邊無朋友會中伏
12GB 嗰隻依家要40鎊喎,加價之前都要30

間店賣比我 「280蚊」 對於佢英國原因 我唔需要知下話 ?

我意思佢賣咁平,有古惑有乜奇

多謝你既論點 唔再回應

你如果想用平去合理化依件事 我真係諗唔到點回你

講一句起晒綱

你可以咁理解既 唔否認

平野無好

事實上唔係平
佢係貴過人
琴日買完今日就見個post好驚用唔到
犯左商品說明條例 直接報海關就得,唔洗同間野嘈
我5/8搵左海關,未有回覆case id,聽日打去24hrs hotline跟一跟
4/8消委會話去左信,無左下文,聽日再打去搵跟呢單case個人
咁都好拗

自己做定功課,出門開開心心免中伏

vs

自己唔做功課交比人做既,冇出事冇問題,出左事咪去找晦氣

兩種都冇對錯,為啖氣姐

好想睇下2邊邊個會屈服先
講真做得呢啲嘅讀得書都唔多啦,點會識英文啊
咁佢真係誤導你嘅, 但係你又想點呢?

咩叫你想點 垃圾被人呃咪你d柒頭囉
我買咗9GB + 300 mins 要340$
乜你280$咁抵既

樓主覺得少3GB比佢 係呃左佢成副身家
所以要搞到人地摺埋收舖先安落

個人認為
你追討係有你道理
放上網想公審對方 亦無可厚非
但我自己就唔會為左呢D無謂野搞自己咁耐
我自己既時間 唔係止值果3GB

on9
樓主依啲咪就係正宗大種乞丐囉

你老母就係
樓主 黑店要做鳩佢

有d 傻仔被人呃完 仲覺得人地呃你係應份 唔應該搞鳩人

大佬 你真金白銀買返來 去到外地先出事 果種無奈識唔識?

我懷疑某d人連門都未出過 點會知果種感受
唔明點解要去呢D鋪買sim卡咁撚多選擇
唔明點解要去呢D鋪買sim卡咁撚多選擇

我條女買 我同過佢講鴨記平d
佢話間野有網站 有保障d
我懷疑d人就係咁比佢呃
中過伏幫推
又話乜出發前一日影低比客服 一到埗就用得
屌佢老母過撚左幾日先開到張卡
仲有一張連開都開唔到 又係無回覆
最黎都係去當地O2開張prepaid算
中過伏幫推
又話乜出發前一日影低比客服 一到埗就用得
屌佢老母過撚左幾日先開到張卡
仲有一張連開都開唔到 又係無回覆
最黎都係去當地O2開張prepaid算

有無留對話記錄
想召集多d苦主搵海關

不過應該幫唔到手
依間真係狗西野黎 打去追追先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞