[角川xDMM]艦隊收藏[9]非洲酋長打救歐洲

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
E7丙入斬殺又卡
而家無限loop關底BGM改善心態
E7丙入斬殺又卡

加油
想問 e7 g去h點用罐屈出黎嘅偽高速艦係咪都會導致歪左上d先
E7丙入斬殺又卡

加油

集氣
E7丙入斬殺又卡

加油

集氣

加油
今次活動真係好難
痴孖筋
想問 e7 g去h點用罐屈出黎嘅偽高速艦係咪都會導致歪左上d先

你一隊4CV1BB1CL/DD ? 削甲後要用CL/DD一隻黎帶路wor好似, 罐屈出黎既高速應該唔關事?
E7丙入斬殺又卡

加油

集氣

加油
今次活動真係好難
痴孖筋

今次係我第一次大規模活動
連埋撈齊新舊船用左27萬油
E7丙入斬殺又卡

加油

集氣

加油
今次活動真係好難
痴孖筋

今次係我第一次大規模活動
連埋撈齊新舊船用左27萬油

你起馬都叫做撈齊功德完滿
新人留名 想問下event難唔難打

今期難度的確算高
而家都未起步嘅新人全丙盡量打
唔好走去撈船,除非真愛
仲撈緊 pola zara 天鷹未見影
仲撈緊 pola zara 天鷹未見影

加油, 如果未斬E7既記得set好條止蝕線留番D資去打E7

你一隊4CV1BB1CL/DD ? 削甲後要用CL/DD一隻黎帶路wor好似, 罐屈出黎既高速應該唔關事?

我睇youtube有條片話係e7最適解bb換左做航巡二隊旗艦用大鷹反潛 有報告話幫大鷹上完罐都有機會去左d點食多下

我睇youtube有條片話係e7最適解bb換左做航巡二隊旗艦用大鷹反潛 有報告話幫大鷹上完罐都有機會去左d點食多下

E7 4cv1bb1cl/dd 1cl 2bb 2dd 1clt
唔咁樣打? 你打咩難度同埋係想斬定撈?

E7 4cv1bb1cl/dd 1cl 2bb 2dd 1clt

同埋睇youtube不如睇N豬A攻略再自己調整

同埋睇youtube不如睇N豬A攻略再自己調整

我自己覺得大鷹反潛不如AWW (反潛套加個甲標), 仲多個開幕雷
新人留名 想問下event難唔難打

今期難度的確算高
而家都未起步嘅新人全丙盡量打
唔好走去撈船,除非真愛

咁me全丙算
Btw其實隻驚發展左咁耐 現在入坑是否不智

我上年夏活前冇耐入坑,冇話不唔不智,新人會蝕左堆靚陸攻同埋冇咁多季常積累落既一式陸攻,但只要夠愛夠肝,都可以玩落去,唔全甲咪咸魚,冇人迫你一定要全甲。
簡單黎講遲入坑打活會feel到蝕左d絕版裝備係會煩d, 但只要夠肝都可以捱落去
e4 斬唔撚到
boss 日戰次次都斬唔曬其它艦
(新手)
e4 斬唔撚到
(新手)

艦隊咩配置, 連埋配裝, level果D可唔可以po上黎睇下
e4 斬唔撚到
(新手)

艦隊咩配置, 連埋配裝, level果D可唔可以po上黎睇下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞