[角川xDMM]艦隊收藏[9]非洲酋長打救歐洲

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
E6運輸就撈到新潛水艇

我冇呀
E6運輸就撈到新潛水艇

我冇呀

終於斬完e3
終於斬完e3

難唔難斬?
諗緊用3正母+1輕空定2正母+1輕空+1戰
求救 想問下點解揀唔到甲 關唔關之前揀左丙事?

你已經回答了你的問題

關 前一關至少要打乙先可以打甲

關 前一關至少要打乙先可以打甲

好彩 仲以為之後冇得再打甲
E5 斬殺我見有人收起一隻CV 轉CA
2BB + 1CA + 1CV + 2DD 搏日戰BOSS多隻開火?
2BB + 1CA + 1CV + 2DD 搏日戰BOSS多隻開火?

未打到,入夜博ci唔係仲實際?
終於斬完e3

難唔難斬?
諗緊用3正母+1輕空定2正母+1輕空+1戰

主要係道中太on9

係搏夜戰火力
我而家試緊呢個陣
但過唔到空襲

未打到,入夜博ci唔係仲實際?

諗緊轉隻霞做魚雷CI 秋月對空CI 加埋夜戰三寶

係搏夜戰火力
我而家試緊呢個陣
但過唔到空襲

我有試緊轉唔轉呢個陣
航陸飛晒去F點

係搏夜戰火力
我而家試緊呢個陣
但過唔到空襲

我有試緊轉唔轉呢個陣
航陸飛晒去F點

原來要轉飛F點
但係王點點算?
決戰支援有刷閃都成日miss

我驚唔夠火力啊

係搏夜戰火力
我而家試緊呢個陣
但過唔到空襲

我有試緊轉唔轉呢個陣
航陸飛晒去F點

原來要轉飛F點
但係王點點算?
決戰支援有刷閃都成日miss

我驚唔夠火力啊

我估 因為防空最惡係F點 所以如果轉呢個陣 單CV 未必過到 所以咁轉會去晒F / 一隊F 一隊K 我仲諗緊
等緊高手教路
屌 D點就打到我兩隻DD大破
小鬼群果點應該用單縱好定複縱
E5係咪限制只可出2bb+2dd+2cv?
如果出3bb+1cv+2重巡係咪會歪?
E5係咪限制只可出2bb+2dd+2cv?
如果出3bb+1cv+2重巡係咪會歪?

冇2dd會歪
打甲要有3歐洲艦
小鬼群果點應該用單縱好定複縱

好似複縱避雷效果好D

日戰打爆霞 夜戰一黎就打爆我隻秒月

日戰打爆霞 夜戰一黎就打爆我隻秒月

開台集氣吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞