[角川xDMM]艦隊收藏[9]非洲酋長打救歐洲

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
小鬼群果點應該用單縱好定複縱

好似複縱避雷效果好D

仲以為係加命中等易啲打爆小鬼群

Why not both 雖然both 都冇用
小鬼群果點應該用單縱好定複縱

好似複縱避雷效果好D

仲以為係加命中等易啲打爆小鬼群

Why not both 雖然both 都冇用

小鬼就算打唔到你返屋企
不停咁刷損搞到過唔到道中都算佢贏
終於斬左E6, E6後半削甲仲難過打王
終於斬左E6, E6後半削甲仲難過打王

巴打進度神速

日戰打爆霞 夜戰一黎就打爆我隻秒月

我係哩個陣去斬
剩出決戰支援同陸航去boss點

磨血時期我就局戰去F點都不斷大爆炸
反而斬果次1 take過好安全入到王

收起一隻CV 轉做CA
2BB + 1CA + 1CV + 2DD
終於斬到E5丙

陸航飛F, K 兩個防空 日戰打到王得返49血
E5係咪限制只可出2bb+2dd+2cv?
如果出3bb+1cv+2重巡係咪會歪?

冇2dd會歪
打甲要有3歐洲艦

咁係咪可以3bb+1cv(烈風架)+2dd?

冇2dd會歪
打甲要有3歐洲艦

其中3bb為歐洲艦,秋月+雪風,美國cv?

冇2dd會歪
打甲要有3歐洲艦

其中3bb為歐洲艦,秋月+雪風,美國cv?

4隻大船好似會走落H點
求集氣打E4+撈E1狹霧80回
求集氣打E4+撈E1狹霧80回

牙博john?
E6卡斬卡道中果4架濕鳩潛呀
終於斬完e3

難唔難斬?
諗緊用3正母+1輕空定2正母+1輕空+1戰

主要係道中太on9

有無其他巴打講下邊樣好D
https://www.twitch.tv/asdfddasf
今次唔呃鐘了
打e4 p2 丙
終於斬完e3

難唔難斬?

主要係道中太on9

因為鎖船所以E3用左水打
空母我主要用黎打E4前段同留二隻裝母E5E6四

收起一隻CV 轉做CA
終於斬到E5丙

點解要飛K點?
我試過飛F點同王點雖然我斬唔到
喺K點度可以做到完全S
而且王點亦搶到制空

PS.我打嘅係E5甲

收起一隻CV 轉做CA
終於斬到E5丙

點解要飛K點?
喺K點度可以做到完全S
而且王點亦搶到制空

PS.我打嘅係E5甲

你甲我唔知 我練度太低 打丙算 單CV 怕過唔到兩個防空
終於斬完e3

難唔難斬?

主要係道中太on9

E3 我用2CV 2CVL 2CAV

收起一隻CV 轉做CA
終於斬到E5丙

點解要飛K點?
喺K點度可以做到完全S
而且王點亦搶到制空

PS.我打嘅係E5甲

你甲我唔知 我練度太低 打丙算 單CV 怕過唔到兩個防空

K點就算打甲 秋月只要有對空CI就全擊落
冇都只係得一兩隻撞落黎
我自己打E5甲係全飛王點賭港灣放人
E3甲後段愈打愈仆街,道中瘋狂勸退/入到王點又食晒屎
屌你老味切丙算

儲翻1星期資就打埋個死人e7
e3甲斬殺時雨打錯人
聽日繼續刷閃
活動仲未完?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞