【冇達波集中唔到精神】阿仙奴23-24球迷討論區 MMCMXX

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
We can take a life.
屌你老母閪 仲要踢南美啲茅閪波
人中之龍7外傳 英雄無名。
咁唔想踢國家隊不如宣布退出啦
目前最搶手嘅西班牙中場--Martin Zubimendi
巴塞FDJ未好返晒、阿記小火車傷太密+嚟緊非洲盃、曼聯西米撈準備走,拜仁急缺防中。
四隊豪强均對蘇比文迪展現不同興趣。
但佢似對皇蘇忠心耿耿,啱啱同皇蘇續約到2027,佢之前已經送咗三塊檸檬俾沙維食。
拜仁、阿記亦無法同佢經理人取得對話。

沙比:「蘇比文迪係一名非常出色嘅球員,佢好聰明,佢永遠能夠出現喺正確嘅位置。」
「對每一位教練嚟講,佢絕對係一位頂級球員。」
查維•馬天尼斯:「佢係下一個中場大師,西班牙未來嘅中場核心。」
沙維:「我以為布斯基斯後生咗十年,踢緊對面(皇蘇)」
Ps5都壞?
講得出呢句
我廠啲人會唔會太老實了
休息返兩日唔好咩?好過睇var谷住谷住
唔好 我既人生得達波
香港版飯 柏天男
🚨 Arsenal could seal a move for Juventus striker Dušan Vlahović in the January transfer window by beating Real Madrid in the race.

(Source: Tuttojuve)
大山婆有冇入波?
到時變新基奧特
蛆加錢換派對?
馬力哥
咁不如俾埋拉比奧特比我哋墊底
咁慢都岩。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞