【冇達波集中唔到精神】阿仙奴23-24球迷討論區 MMCMXX

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
Kai的確防守好左
每次出starting xi都唔會知佢打邊個位,擾亂對方部署
卡馬雲加家下都應該成億65m換個可能性都ok
沙卡未打左8前係打LB
下星期我屋企搞睇波派對,有香肉食,有冇手足想嚟?
saka都客串過左閘先進化
你有批好靚嘅牛肉?
火化tz40?
[有圖]其實乜嘢叫做香肉?
https://lih.kg/3556918

TZ40
安察洛堤:「新一代教練最大的錯誤是在球員控球在腳的時候,給予太多訊息。」
「這取走了他們的創造力,你唯一需要告訴球員的就是當他們失去控球時應該怎樣佈防,你需要給予他們大量資訊,因為失去控球的時候,一切就取決於集中,犧牲和一致性。」
「如果球隊控球在腳的時候,雲尼素斯和洛迪高拉邊感覺更加舒服,我不會叫他們留在中路。一切取決於球員對比賽的解讀。」
「我不是那種風格,因為我唔希望剝奪了球員的創造力。」

明串哥狗達狗
收下你把閪口啦撚樣
達俾好大自由度巴丁Saka
佢班人腳咁勁先咁講
出到場好似吸左毒咁咁free
阿仙奴球員在國家隊表現…

[歐洲國家盃外圍賽]

前晚意大利5:2北馬其頓-佐真奴正選上陣踢了62分鐘。表現未太突出,兼球隊領先1:0後,射失一個12碼…意大利7戰有13分,2日後將與同分的烏克蘭作出線生死大戰!

[友誼賽]

德國2:3土耳其-拿高士文佈陣甚具「實驗」意味,包括…夏域斯出任「左閘」,更似是左翼衛角色,而他也爭取到入球先開紀錄。不過,在下半場一次防守時不慎手球(其實有點不夠運),令對方得到一個12碼定下勝局!
有冇片
Kai打完左閘再上返右翼?
歐聯決賽咁出o唔ok

馬天 耶穌 薩卡
飯 奧

傻 包 影 派
raya
夢遺都係打完左閘先變勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞