當全世界都已經用緊GPT4 Plus既時候,我仲係用緊免費3.5

216 回覆
8 Like 71 Dislike
YouTube的音樂解析度太低。。。
連登仔五萬以上工資,百九,蚊的確唔係的乜

當年bard 答錯少少就俾人口誅筆伐
但對比Bard,Bing已經算唔錯架啦
你要免費點解唔用 copilot
https://copilot.microsoft.com/

有齊 GPT-4、DALL-E3 任用,login 自己 m$ ac 就用得
都check唔到係咪AI寫program
Bing 都係用DALL-E3 文生圖?定係仲係舊版DALL-E2?
但係佢chatGPT 比, 咁的確錯好多
係我唔識用定點
Bing每個chat都唔係好識繼續develop 落去
會重新講一次另啲嘢咁
依家日日都收到佢的email,同埋Medium個d,間唔中都會睇下
例如什麼類型既答案,3.5會更好?
唔算,有時覺得3.5會答得好過Bing,但詳細度可能唔及Bing
同一個題目得30次回答,有時真係覺得唔係好夠
有野做個陣緊係無問題。。。
試埋其他alternatives
有google bard 同埋 bing個個ai tool
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞