當全世界都已經用緊GPT4 Plus既時候,我仲係用緊免費3.5

216 回覆
8 Like 71 Dislike
我係咪已經好out,會唔會有好多一定要比錢去用既有用功能會miss左?
普通人唔駛咁專業強大功能
想試下個個code generator…
夠用, 算撚數.........
4已經可以upload file比佢
你想問excel果d唔洗打一大串野講你個excel係點
直接比個excel佢再問
我用bing咋
留港撚
bing +1
但琴日被fake, 一唔FC就出事
Bing寫出黎既野感覺係係網上search出黎既野大雜燴,內容唔係好有創意
無用過
我知嘅嘢唔使問
我唔知嘅嘢佢都答唔到我
IT狗要
It9唔識用vpn
bing廢到仆街 是但search幾個網站就算
GPT-4香港比錢用果D步驟好麻煩
仲有希望嘅, 除非香港人學烏克蘭人
不過香港係中華意識形態邊疆地區, 好難做到啲乜嘢, 不過如果打台海戰爭, 香港人可以做到嘢.
冇信用卡
佢用gpt 4做基礎
fine tune去做個search engine
Microsoft就係要tune到佢冇創意先做到search engine
所以睇佢寫既野會覺得好悶
宜家係gpt4v,有埋認圖功能,香港一落後開就注定無發圍架啦,一係翻牆,一係走佬,一係認命啦
Bing宜家都有認圖,不過認得好屎,成日認錯
自我安慰, 同啲小粉紅失業捱餓都中支持共產黨一模一樣. 異曲同工之妙

因為如果知道真相就會即刻心理世界崩潰
啱先先見到可以入screenshot砌layout,frontend ui 都砌少好多野: https://github.com/abi/screenshot-to-code
iphone轉日本同買張giftcard咪買到plus囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞