佛牌討論 正牌(20)

922 回覆
5 Like 11 Dislike
我嘅意思係 令到有另外一個人幫你
敵人總會有 傷害唔到你咪算囉
中式有驚蟄祭白虎,自己覺得會好過打小人,祭白虎係搵師傅做法事,正統方法提升你 ,同趕走啲唔好既野
你打小人係想打走佢 打到佢仆街死,結果好似一樣,但出發點、過程同心念都值得考慮

泰國都有法術野令唔鍾意你既人都變返對你正常返,唔係增加人緣,係關係對待上唔同左

做哂都無改善,就應該係你既因緣 要受,擋都擋唔到
上邊既中式定法術野都好,老友親身體驗到有效,我都幾信。

利申唔係賣廣告
無頭虎再加食人虎,攻守兼備
有啲閪人,根本就係衰格,人緣嘢改變唔到佢,佢一條友都可以搞到你好煩
唔會啦
首先古曼都分級數,龍婆炎嘅係天童,已經係高於鬼道,甚至人

仲有,古曼都有好多開光法門,有啲只係虛擬嘅靈,有啲好似龍婆浸蘭咁,本靈喺廟度,之後嘅供奉型同配戴型都唔係跟你個牌,只係當有需要嘅時候,本廟嘅靈知道會幫你
兩款都有,安心了
其實打小人冇咁玄,冇話真係打死小人 ,啲阿婆好醒,你寫左名,佢都偷偷收埋張紙唔打,去到最好,都係幫你昇運,去霉氣
不過咁,龍婆趁乃親自加持嘅牌真係唔多
無頭虎就你上邊都有講果間
以為去到一黎就打 有升運 去霉氣都好
不過果位師兄似想請法術野擋住啲小人
聽講好多法術已經係知道人地有惡意念就出擊
唔洗殺埋到身 你奶左野先出擊
都算岩你既

我多事
明白好多人明明對人地好 ,都會比人針對返轉頭。
用法術擋左就唔洗再生惡念 啲人點點點
少啲惡念散發出 慢慢事情都會好順利啲
我都努力緊練把口唔好咁衰起碼身口意衰少一飯口業先 加油

網上成日見到:
人點對你係你既因果
你點對人係你既修為
打小人,一開頭打幾吓,之後餵白虎,然後觀音紙,百解,都係求神保護,去除唔好嘅事,求好嘅事,打嘅只係一部分,而且default都係打四方小人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞