佛牌討論 正牌(20)

922 回覆
5 Like 11 Dislike
我見呢到都開過d關於佛牌既post
但都有好多誤差,有沉迷陰法鬼靈
有無理智急病投醫俾人劏
我都係用家之一,知識唔算深,但會自己花時間睇書研究
接觸原因係,人生有好非自力可解決既問題,有時我地用盡力都差少少機會,機緣巧合接觸第一塊佛牌。之後發覺有改變,所以就去到今日
大家或者可以討論下
由於命理術數由古至今都屬於九流既偏門話題,所以就乾脆開係吹水台。大家當生活奇聞傾下,唔好當一門嚴謹科學

https://t.me/fateisanon9term

注:這是我私人tg ac , 原意是方便一些網友有敏感問題不方便公開講,或者沒連登ac的人

方圓百里都冇廁所,所以佛祖都原諒咗你
哈利巴返來了
值得請!2564定63嗰期布周已經好靚 今期更加有眼緣
不過淨係之前試左1星期牌 所以冇乜特別感覺住 但兩期背後嘅斷頭虎好似一樣!升運同財運都好feel到有!
LM 請支持觀佛寺 12月3日有大法會
可以讚好FACEBOOK專頁了解最新資訊

以下為轉載內容
---------------------------------------------------
各位善信:法會程序,交通安排及注意事項
香港元朗觀佛寺2023年最後一場法會將於12月3日(星期日)序舉行。為慶祝龐師傅的僧階榮獲擢升,多位泰國高僧及法師將專程來港祝賀,當中還有龐師傅的師父、泰國其中一位副僧王。今次法會陣容既鼎盛又難得,本寺誠邀各位善信光臨本寺參與這場盛事。當日活動詳情如下:
法會程序:
09:00 所有善信到達觀佛寺恭候副僧王法駕。
10:00 一眾師傅托缽化緣,接受善信供奉。
11:00 午膳時間。
12:00 法會正式開始。
16:00 法會完結,諸事圓滿。
交通安排:
• 本寺將於法會當日安排兩輛旅遊巴士接載善信前往觀佛寺。候車地點為九龍城打鼓嶺道「開心泰國」門前。旅遊巴士會在早上八時正準時開出。
• 因車位有限,若善信自行前往本寺,請儘量使用公共交通工具。
• 法會完結後會有兩輛旅遊巴士接送各位善信回到九龍城。
膳食安排:
• 本寺會為善信預備素菜飯盒,費用全免。
• 請待僧伽用膳完畢後,善信再行用膳。
注意事項:
• 為尊重大德高僧,參加法會的衣飾以整齊端莊為佳。請善信穿著有袖上衣及長褲(或長裙)。謝謝合作。
• 佛牌供請處只收現金及不設找續,敬請留意。所有供金將全數撥捐元朗觀佛寺作建廟之用,功德無量。
元朗觀佛寺

---------------------------------------------------
辛苦了
感謝師兄
支持

新供請聖物,2540龍婆史奧水銀食金
幾靚
不過如果係70金掛腰好易炒左背後金片
仆街,曲線自爆
應該擺上頸唔掛腰
窮嘅時候真係唔信,宜家越嚟越信
同意

有信仰的人都一樣踏實翻工
唔可以又返工又有女 又有信仰?
唔信唔緊要,可以學識尊重人地信既野
呢粒野仲要配tpc卡 祝你好運
想問問
龍婆moon法脈除左龍婆遮外宜家仲有咩師父?
搵唔到資料
龍婆烏冬撒薩(龍婆moon嫡系傳人) LP Udom Sap
自膠擰錯左係龍婆boon先岩
唔該巴打先我打錯字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞