Dji osmo pocket 3 影相分享

228 回覆
11 Like 58 Dislike
身在日本買唔買支3 玩下?
抵唔抵過香港
日本買 加唔到DJI care.. 好似
個care 追post 話好似跟地區
App 黎 剪片用
講緊都係抖音嘅產品。
30日內amazon jp /dji jp 官網買咪得
即場買埋care可以退稅,用支拿寶畀港紙可以慳返銀行手續費,我用sc卡碌返黎佢收左我百幾蚊手續費。

唔知香港宜家係咪周街有貨,日本買除非你買埋care(但日本買一定要買埋care, 否則有事你要寄返日本整), 只係平香港少少。
Dji唔係全球保,有事會叫你拎返日本整
DJI Care 隨心換目前僅為下列產品提供全球聯保服務:
Osmo Pocket 3, Osmo Action 4, DJI RS 3 Mini, Osmo Mobile 6, Osmo Mobile SE, Osmo Action 3, DJI Action 2, DJI OM 4, DJI OM4 SE, DJI OM 5, DJI RS 2, DJI RSC 2, DJI RS 3, DJI RS 3 Pro, DJI Pocket 2
若您的產品符合服務使用條件,可在全球任一支持 DJI Care 隨心換服務的官方授權維修中心使用置換、保修及 DJI Care 隨心換(2年版)提供的延保服務,詳情請諮詢DJI 大疆技術服務支持。
以我理解,部機邊到買就要去返邊到整(可能免費)
dji care就全球可以換部新畀你,但要畀幾百(新嘅翻新機都抵啦)
佢不嬲都話全球官方授權點都整
上年買黎去旅行用 真心幾方便
不過angle 要靠後加鏡片
同埋部機幾易花
之前隻air3 玩佢個死人智能跟隨 炒撚左,我都網上問dji 個客服我香港買既care 可唔可以大陸或者其他地方換,佢話係ok 既,算唔算解答到晒大家嘅問題
駛唔駛補錢?

夜晚manual set 1秒快門,iso較最細。用黎玩下ok嘅,起碼影到星。主力都是影片,唔upload了。
如果買嚟去旅行行山拍片屌唔屌得過?

係咪應該買埋Combo set + extra care? 見有九折
請問邊間有九折
係囉,邊到有折啊
cam2
本身用osmo mobile 6
值唔值得升級? 淨係旅行ig po story用
淘寶買個電話card reader 直插得唔得 app都唔係好耐
周街都無貨 官網買普通版要4月先有
尋日見到百記有wo
香港周圍無貨 有都要食$1500既垃圾骨
諗住係日本買 即場係咪可以買埋Care?
唔知Big Cam/ Yodobashi 有冇得買Care
定可以之後上網買?
咩料我1月頭買已經無哂貨,到依加都缺貨?

不過好在有巴打叫我上官網買,幾日就到咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞